На 21 юли 2019 г. "Списание 8 НА ЖИВО" ще гостува в Бургас

Най-мощният глас на планетата ще огласи Морската градина в Бургас на 21 юли вечерта. Смиляна Захариева, която със силата на гласа си постави рекорд за Гинес, ще участва в Списание 8 на живо – инициатива на Община Бургас и най-популярното научнопопулярно издание у нас.
 
На 21 юли (неделя), от 18 до 22 часа в Експозиционен център "Флора" в Морската градина, петима автори на Списание 8 ще изнесат вдъхновяващи лекции (кратки визитки за всеки от тях има в прикачения файл).
 
Презентацията на Галя Герасимова и Андрей Грива е на тема "Учителят Петър Дънов за България и българите." От тях ще научите как учението на световнопризнатия мъдрец е проникнато от българския дух и защо българите имаме специално място и мисия на Земята.
 
Христо Смоленов ще говори за космичната геометрия на древните българи. От дълбока древност нашите предци са познавали златното сечение, а мерните единици в Шумер и Древен Египет имат общ прототип, роден в нашите земи хиляди години преди пирамидите.
 
Темата на лекцията на Любов Миронова е "Децата пред екрана". Тя ще търси заедно с присъстващите истината за влиянието на екранното време върху формиращата се личност и съзнание. В последните години родителите използват таблет / телевизор / телефон като залагалка. Често бебетата се хранят пред включен телефон. Ясли, детски градини и занимални също са открили колко лесно се гледат голям брой деца, като им се пусне телевизор. Това удобство за възрастните какво дава на децата и какво им отнема, колко е здравословно, къде е мярката.
 
Входът е свободен!
 
"Списание 8 на живо-Бургас" е 9-ото издание на формата, което се провежда поне два пъти годишно. Изявени автори на списанието разказват увлекателно пред публика за свои проучвания, убеждения, практики, свързани с наука, приключения, езотерика, здравословен начин на живот, алтернативна медицина,история и т.н.
 

Свързани новини

IQOS - изделие с модифициран риск

08.07.2020

LUCY Fashion с OUTLET в София

07.07.2020

RockSchool празнува Make Music Day

09.06.2020

Дермодрин срещу силен сърбеж

01.06.2020

Баумакол еластични лепила

01.06.2020

Коментари