NORDSEE – една споделена любов

NORDSEE е немска верига със 120-годишна история, ориентирана в предлагането и приготвянето на риба и е най-голямата в Европа с над 410 ресторанта.
 
Концепцията ѝ е да предлага разнообразни рибни и морски специалитети, сандвичи, супа, прясно приготвени салати, десерти и напитки в балансирано меню. Всички продукти в NORDSEE се контролират стриктно, чрез специални програми, което гарантира автентичен вкус и постоянно качество. 
 
Слоганът на NORDSEE е Wir sind Fisch!, в превод от немски означава "Рибата сме ние!". Освен това сме влюбени в рибата - Fisch verliebt! Тази фраза на немски звучи по почти същия начин като Frisch verliebt!, което означава "прясно влюбен". 
 
Единственото, което трябва да направите, за да яхнете любовната вълна на здравословното хранене, е да застанете срещу просторните витрини на заведението и да си пожелаете от ляво на дясно – море от вкусотии. Цялото удоволствие напомня малко на приказката за златната рибка, но е по-хубаво, защото имате право на повече от три желания.
 
Дясно на борд след витрините и се озовавате в... Северно море. NORDSEE разполага с уютно пространство и удобни маси, където да се нахраните на фона на фототапет на самото море. Другият вариант е да помолите да опаковат храната ви за вкъщи и да я отнесете заедно с целия морски дух в една от красивите кутии с форма на риба.
 
Повече за NORDSEE на facebook.com/NORDSEE.Bulgaria.
 
А сега може да си спечелите награда от NORDSEE, ако участвате в играта "Любовни поръчки" по Радио FM+. За целта трябва да сте се регистрирали на love@fmplus.net между 23.01 и 14.02.2017, оставяйки ваш телефон за връзка, както и тел. номер на човека, в който сте влюбен и бихте искали да му го кажете чрез нашите Купидони – водещите Ива и Калина.
 
Ако късметът е на ваша страна, това може да се случи между 7 и 13 февруари, и освен изпълнение на "любовната поръчка", ще получите награда – 2 бр. чекове за ресторанти NORDSEE. 
 
Желаем ви късмет и море от любов и морски дарове!

Свързани новини

Врата с биометрично заключване от Солид

15.06.2018

Avon срещу рака на гърдата

05.06.2018

Празнувай с "Джой Фешън"

11.05.2018

Пет аромата от Avon за пролетта

18.04.2018

COMO отпразнува 13 години на пазарa

17.04.2018

Коментари