Верига сервизи за експресно обслужване AutoBOX - бързина и качество на добра цена!

AutoBOX express service е верига сервизи за експресно обслужване на всякакъв вид автомобили и транспортна техника, продажба на гуми, джанти, масла, акумулатори, бързи ремонти ходова част и накладки. В момента съществуват 38 сервиза в цялата страна. За кратко AutoBOX express service става лидер в експресното автомобилно обслужване. Основните предимства на веригата са бързина и качество на добра цена.
 
В момента AutoBOX express service е единствената верига, която обръща специално внимание на жените шофьори. Смятаме, че дамите не са длъжни да бъдат тези, които да разбират странните звуци на колите - нашите хора могат да се погрижат за всичко това. 
 
Това, което най-често привлича или отблъсква една жена от сервиза, е отношението. А ние залагаме именно на него. Всяка дама ще получи 25% отстъпка при посещението на сервиза през месец март. Можете да си запазите ден и час на националния ни телефон 0700 17 270. Целта ни е да накараме всяка една жена да се влюби, и то - в сервиз. Нашия.
 
Това, което дамите често забравят да правят:
Проверка на антифриза
Проверка състоянието на чистачките
Доливане на течност за чистачки
Проверка налягането на гуми
 
Често, когато някоя лампичка в колата светне, дамите не знаят какво точно означава, но искат да знаят дали могат да продъжат да карат. Ние отговаряме на всяко запитване. При нас няма срамни въпроси. 
 
Победители:
Седмица 1: Tolia Chorbadzhieva
Седмица 2: Silwij HRistowa
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 27.02-10.03.2017

Свързани новини

Идва Lord of the Dance: Dangerous Games!

10.04.2018

Хвани Златните зайчета на Lindt!

02.04.2018

Cпециални мерки за "Lord of the Dance"

19.03.2018

Познай тайния звук, спечели 100 лв.!

12.03.2018

Любовта се носи във въздуха с Линдор

08.02.2018

Коментари