Играй и спечели със ЗОРА и Радио FM+!

Всеки ден тук ще намирате по един въпрос. Напишете ни правилния отговор, името си и телефон за връзка на zora@fmplus.net и в края на играта един от вас ще спечели наградата - въртяща се четка за коса Rowenta Brush Activ' Volume & Shine, предоствено от ЗОРА
 
ЗОРА за втори път заслужи ексклузивно отличие Best Buy Award
 
Организацията за сертификации ICERTIAS със седалище в Цюрих, Швейцария определи за номер 1 Търговска верига ЗОРА за "Най-добро съотношение между цена и качество в търговията на дребно с бяла техника и кухненско оборудване". ЗОРА е носител на отличието Best Buy Award  за 2017/18 година. 
 
Последното пазарно проучване Best Buy Award България 2017/2018 е проведено през м. януари тази година с помощта на онлайн въпросник, попълнен от представителна извадка, включваща 1200 анкетирани от България на възраст над 15 години.
 
Отличието се дава само на тези компании, продукти и услуги, които самите потребители избират в независимите пазарни проучвания като такива, които според личния им опит и според опита на техни близки, предлагат най-доброто съотношение цена-качество.
 
Най-новите проучвания от месец февруари 2017 г. показват, че впечатляващите 84,8% от българите биха предпочели да купят продукти и услуги, които носят отличието Best Buy Award.
 
Отличието Best Buy Award за 2017/18 година на ЗОРА е израз на доверието на потребителите към марката и свидетелство за изключителния 25-годишен успех на българския пазар. ЗОРА влиза в 2017 година с коренна промяна на корпоративната си идентичност, отговаряща на потребителския интерес към развитието на технологиите и с уникална визия на магазините си, която няма еквивалент в България.
 
Въпросът за 08.03., е: Колко сменяеми четки има Rowenta Brush Activ' Volume & Shine CF9320?
 
Въртяща се четка за коса Rowenta Brush Activ' Volume & Shine CF9320
Уредът разполага с 2 четки: с 30 и 50 мм диаметър, керамично покритие, два йонни генератора, които осигуряват до 40 пъти повече йони. Двупосочно въртене на четките, 2 настройки за скорост и температура, студен въздух. Мощност 1000W.
 
Всяка дама иска да има невероятна прическа и зашеметяващ външен вид. Но поддържането на изрядна прическа, добре оформени къдрици, бляскава и копринено мека прическа е трудно и почти невъзможно да се постигне в забързаното ежедневие на работещата дама.  
 
Няма значение дали косата ви е боядисана, суха, изтощена или лесна за оформяне - с иновативната стилизираща въртяща се четка с горещ въздух Rowenta Brush Activ Volum’&Shine CF9320 ще постигате перфектни резултати без почти никакви усилия и за много кратко време. Този продукт е специално разработен с цел улеснение в ежедневието на работещото момиче. Бързо и лесно оформяте перфектна прическа, докато я изсушавате, а когато го правите с Rowenta Brush Activ се грижите и за доброто състояние на вашата коса. Вграденият двоен йонен генератор, който естествено излъчва отрицателни йони, премахва статичното електричество и придава по-гладък и изящен вид на косата. Двете температурни степени на оформяне и опцията за студен въздух помагат за постигането на още по-добра фиксация на прическата и защита на косъма. 
 
Всяка дама има свой собствен стил, който може да се изрази и чрез прическата. Затова Rowenta Brush Activ Volum’&Shine се предлага с две различни по големина четки – с диаметър 3 или 5 см. Този продукт може да ви помогне бързо и лесно в домашни условия да постигнете неповторими резултати, на които биха завидели дори и професионални стилисти.
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 01-08.03.2017
 
Наградата печели: Стела Стаменова

Свързани новини

Идва Lord of the Dance: Dangerous Games!

10.04.2018

Хвани Златните зайчета на Lindt!

02.04.2018

Cпециални мерки за "Lord of the Dance"

19.03.2018

Познай тайния звук, спечели 100 лв.!

12.03.2018

Любовта се носи във въздуха с Линдор

08.02.2018

Коментари