Гримът е изкуство, творецът си ти - с AURA!

AURA – един от най-иновативните брандове в сферата на макиажа, отново изненадва с атрактивна колекция продукти за маниаци.
 
След  изключителния успех на контуриращата палитра Face Contour - продукт, който бързо се превърна в хит, AURA отправи ново предизвикателство към любителите на изкуството на грима с представянето на строубинг колекцията City Lights.
 
Строубингът е нова техники в грима, при която с подходящи продукти се улавя светлината и използва нейното въздействие. Чрез правилната употреба  на строубинг-продуктите се постига невероятен скулптуриращ ефект и сияйна визия. Строубинг-продуктите се нанасят там, където светлината естествено озарява лицето (скули, чело, нос и брадичка). Нежните им блестящи текстурии придават свежест на тена и фин перлен отблясък на кожата. И най-хубавото е, че строубинг-продуктите са изключително подходящи за коледното ви парти. 
 
 
Колекцията City Lights на AURA включва: два нюанса хайлайтър, строубинг палитра и два нюанса строубинг крем, подходящ за ежедневна употреба - всичките невероятно лесни за употреба, дори за начинаещи.
 
Хайлайтърът е мултифункционален продукт, който осигурява мигновен сияен ефект върху зоните, които искате да подчертаете. Съдържа какаово масло, витамин Е и масло от гроздови семки. Палитрата включва три компактни цвята пудра с изумителен блясък и е предназначена да осигури сияен ефект върху лицето и тялото, като създаде дълбочина и подчертае красивия вид на кожата. по най-естествения начин. Препоръчва се продуктът да се нанася със скосена четка.
 
Всички цветове от палитрата могат да се използват самостоятелно като руж или сенки. Текстурата на строубинг-крема позволява изключително лесно нанасяне. Проуктът бързо се абсорбира от кожата и я прави мека и нежна при докосване – може да се използва самостоятелно, за да постигнете деликатно сияние на кожата, или под ежедневния ви фон-дьо-тен. 
 
Строубинг-колекцията City Lights e вашето хитро решение, ако разполагате с оскъдно време и търсите мигновен ефект.
 
Сега имаш възможност да спечелиш продуктите на AURA, като се включиш в играта на Радио FМ+. Намери въпроса във фейсбук страницата ни, включи се с мнението си и в края на деня наградата може да бъде твоя. Късмет!
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 11-22.12.2017
 
Списък на спечелилите:
11.12 
Гълъбина Пенчева 
Blagovesta Mileva-Bibishkova
12.12
Мирослава Неделчева 
Elena Dragieva
13.12
Даниела Беслимова 
Станимира Христова
14.12
Dilyana Ovcharova
Desislava Petrova
15.12
Cveti Angelova 
Ана Великина 
18.12
Цветелина Атанасова 
Кети Гошева
19.12
Любов Светлина 
Aleksandra Mechkova
20.12
Borislava Grigorova
Ивелина Карамаркова
21.12
Petya Angelova 
Gergana Spasova-Ivanova
22.12
Галя Захариева
Denica Kostadinova

Свързани новини

Сподели любовта си с Lindor и спечели

07.02.2019

Спечели уикенд за двама в Аспен Ризорт

28.01.2019

Спечели двоен билет за концерта на Графа

19.11.2018

Спечели билет за концерта на Texas

17.09.2018

Супериграта на Радио FM+ продължава

02.07.2018

Коментари