Вложи талант и участвай в "Звездната Коледа” на FM+ и "Домейн Бояр"!

Този декември те очаква една наистина "Звездна Коледа”!
 
По Коледа стават чудеса, но какво е тя без празнични пожелания и песни? Бъди творец! Напиши ни в няколко реда кратко коледно послание, което ние ще превърнем в коледна песен, която ще бъде изпята от голяма българска звезда!
 
Да, правилно разбра – може би точно твоите няколко стиха ще звучат в цяла България с гласа на не кой да е, а на самия Стефан Вълдобрев - актьор, композитор, музикант, певец, филмов режисьор! Талантливият и обичайно заподозрян певeц ще вдъхне живот на твоите стихове и те ще зарадват в празничните дни всички слушатели на Радио FM+!
 
Вложи талантa си и участвай в "Звездната Коледа” на Радио FM+ и винарска изба "Домейн Бояр". Изпрати ни твоето предложение на zvezdnakoleda@fmplus.net! Направи тази Коледа наистина специална за теб и хората, които обичаш – включи се в нашата Звездна коледа!
 
 
Очакват ви и страхотни награди от "Домейн Бояр" - в края на всяка седмица ще раздаваме по две бутилки вино на трима от участниците в играта.
 
На финала на "Звездна Коледа", един от всички участвали ще спечели великолепна награда - 4-звезден луксозен SPA уикенд за двама в Банско!
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 29.11-10.12.2021
 
Списък на спечелилите: 
Седмица 1 (29.11-03.12)
Жанета Дженкова 
Vesselina Vassileva 
toni iliev
Седмица 2 (04-10.12)
Анелия Градева
Tihomir Tochev
Беляна Атанасова
 
SPA уикенда печели Нели Минкова-Спилкова!
 
Благодарим за прекрасните стихове на Димитрина Шиндова!

Свързани новини

Спечели в играта на Spizing!

11.04.2022

Спечелете в играта на IONICKISS!

11.04.2022

Спечели чай от серията Natural Benefits

21.02.2022

Идва нов спин-оф на "Games of Thrones"

14.02.2022

Спечели с Bactojoy!

07.02.2022