Спечелете в играта на IONICKISS - иновативна японска четка за почистване на зъби чрез йонизация

Четката за зъби е сред необходимостите на съвременния човек. Тя е изминала дълъг път през вековете и е претърпяла редица трансформации, за да предложи оптимално добра поддръжка на денталната хигиена.
 
Четката за зъби се грижи за свежия дъх, здравата и красива усмивка. Знаете ли, че основният виновник за редица проблеми, свързани със здравето на устната кухина, е плаката? Тя съдържа вредни бактерии причиняващи неприятен дъх, пожълтяване на зъбите, разрушаване на зъбния емайл (кариес). Натрупването на много плака води до образуване на зъбен камък, който от своя страна може да наруши здравето на венците и да доведе до възпаления и отдръпването им. За предотвратяване на тези неприятни процеси е важно тя да се премахва редовно.
 
Японска технология, заложена в четките  IONICKISS, елиминира плаката без паста за зъби и е подходяща дори за хора с брекети. В основата й е научният факт, че зъбите обикновено са отрицателно заредени, а плаката - положително. Противоположностите се привличат и свързват помежду си - именно по тази причина плаката се прикрепя чрез йонно свързване към зъбната повърхност. Затова  IONICKISS успява да я елиминира чрез йонизация.
 
IONICKISS имат батерия, подобна на тази на ръчен часовник, безопасно разположена под метална лента в средата на дръжката. Когато се хване тази част на четката с мокра длан или пръсти, се генерират отрицателно заредени йони, които се прехвърлят към зъбите по време на миенето. Полярността на зъбите се променя от отрицателна в положителна и отблъсква също положително заредените йони на плаките. Казано просто, йонизиращата четка прави така, че спойката между зъбите и плаката се нарушава и в резултат на това плаката става податлива на почистване.
 
Още за IONICKISS, както и да закупите четка по ваш избор тук: bg.ionickiss.com. Включете се в кампанията "Ionickiss 28", в която може да закупите и тествате определени продукти на марката с право да ги върнете между 20-я и 28-я ден и да ви върнат парите.  
А сега може да си спечелите страхотни награди от IONICKISS, ако се регистрирате в играта, отговаряйки вярно на поне един от тематичните въпроси във Facebook страницата на Pадиото. В края на всяка седмица от периода на играта, жребий ще определя печеливш, който ще получи четка за зъби Sonic IONPA Travel, а след края на играта един късметлия ще грабне голямата награда - четка Sonic IONPA Home Premium.
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 11-29.04.2022 г.
 
Списък на победителите:
Седмица 1: Margarita Iordanova
С
едмица 2: Пламена Петкова
Седмица 3: Ивелина Алексиева
Голямата награда - четка Sonic IONPA Home Premium печели: Nikola Vasilev 

Свързани новини

Спечели в играта на Spizing!

11.04.2022

Спечели чай от серията Natural Benefits

21.02.2022

Идва нов спин-оф на "Games of Thrones"

14.02.2022

Спечели с Bactojoy!

07.02.2022

По Коледа стават чудеса!

29.11.2021