И Роби Уилямс мина под венчилото! Виж сватбите на лято 2010

Лятото на 2010 - та  изобилства от светски сватби. Президентски наследници, принцеси, актьори и певци се впуснаха в предизвикателствата на семейния живот.

Днес лошото момче на Великобритания и любимеца на милиони жени по света, Роби Уилямс се жени за актрисата Айда Фийлд.  Не плачете момичета, както се казва "Човек и добре да живее, рано или късно се жени!"

Двамата запазиха в тайна датата на церемонията и казаха на семействата и приятелите си за нея едва миналата седмица. Избраният остров за сватбата е Санта Каталина, на 32 км от Лос Анджелис. Гостите ще бъдат докарани с кораб до острова, а списъкът им е максимално ограничен“, издал пред медиите близък на двойката. Роби Уилямс и Айда Фийлд са заедно от 2006-а година.

При пълна дискретност и строги мерки за сигурност в градчето Райнбек в щата Ню Йорк Бил и Хилари Клинтън омъжиха дъщеря си. 30-годишната Челси се врече във вярност на финансиста Марк Мезвински, с когото има дългогодишна връзка. Церемонията се състоя в "Астор Кортс" - историческо имение на брега на река Хъдсън.

снимка: Reuters

Сияещата шведска принцеса престолонаследница Виктория се омъжи най - накрая за дългогодишния си приятел, Даниел Вестлинг в стокхолмската катедрала. Виктория бе придружена от баща си - крал Карл Густав до олтара в обновения храм.

29-годишната певица Алиша Кийс се омъжи за гаджето си – продуцента Суиз Бийтс. Церемонията се състоя на 31 юли на остров Корсика. Бременната Алиша избра класическа бяла рокля, но вместо воал, носеше нежна диадема. На бляскавата церемония присъствали отбрани холивудски величия като Куин Латифа, фронтменът на U2 – Боно, Орландо Блум, Миранда Кер.

Актрисата Пенелопе Крус се омъжи за колегата си Хавиер Бардем на тайна церемония в средата на юли, на която присъстваха само най-близките им. За да избягат от медийната шумотевица, двамата използваха имението на свой приятел на Бахамите,където събраха гостите за събитието


 

Меган Фокс и Браян Остин Грийн се ожениха, отново на тайна церемония на 24 юни, на плажа в Хавай. Снимките, които обикалят мрежата са папарашки и с не много добро качество, но все пак се вижда божествената бяла рокля на Армани и Мегън, която ходи по хавайския пясък.


 

В родният светски живот също се случиха и предстоят пищни сватби!

Доста се шумя около сватбата на големият син на президента Георги Първанов - Владимир. Той сключи официален брак с приятелката си Цветанка Гълъбова преди две седмици в София. На церемонията присъстваха само близки на семейството и противно на очакванията, никакви политици! 

Бившата депутатка и телевизионна водеща Юлиана Дончева се омъжи за втори път. Тя мина под венчилото с приятеля си Станислав Недков - Стъки. Церемонията се състоя на историческия връх Царевец във Велико Търново. 

снимка: Булфото

Докато колегата му Андрей обяви, че се развежда,  тв водещия Иван и половинката му Вихра предстои официално да се вземат след броени дни в морското селце Крапец. Двамата са заедно от 8 години и имат дъщеричка Ава. Сватбената рокля на половинката на Иван е изработена от естествена коприна със секси гол гръб. Неотдавна двойката се снима "семейно" пред списание OK.