Кой има най - хубавите крака в Холивуд?

Кой има най - хубавите крака в Холивуд?

Със сигурност подобна класация би имала най - различен вид, според вкусовете на хората, но все пак да се доверим на три основни фактора - дължина, форма и цялостното излъчване на "притежателя им".

В интернет има доста класации на най-красивите крака в Холивуд. Често предпочитанията на мъжете и жените се разминават -  докато нежният пол предпочита кльощавата Виктория Бекъм, за мъжете най-хубавите крака има Дженифър Анистън.

И в нашата класация  актрисата Дженифър Анистън заема най - достойното място. 41-годишната звезда притежава стил както на червения килим, така и в живота. Една от любимите й дрехи е късата рокля, с която актрисата подчертава завидната си фигура и добре изваяните крака.

На второто изключително оспорвано място класираме дългокраката Камерън Диас. Вижте защо...

Място на почетната стълбичка заема и изключително сексапилната актриса Лиз Хърли. Нейните женствени форми и осигуряват място във всяка класация за холивудски красавици.

Вечната "Хубава жена" нареждаме на четвърто място. Джулия Робъртс определено притежава женствена красота съчетана със стил и ...дълги крака!

Ева Лонгория е миньонче, но перфектната форма на нейните крака я нареждат на петото място на класацията ни. Актрисата, която стана популярна като една от "отчаяните съпруги" е млада майка и формите и може да не са така перфектни вече, но наличните фотосесии показват това!

Място номер 6 даваме на небрежната Миша Бъртън, която напоследък се забърква в неприятни скандали с алкохол и наркотици и е любимка на таблоидите. Често я обвиняват, че е анорексичка, но ние смятаме, че външния вид на младата актриса е наистина близо до съвършенството.

Въпреки, че прехвърли 50 - те, актрисата Шарън Стоун продължава да се снима в провокативни фотосесии и да буди завист и в доста по - млади дами. А невероятното кръстосване на крака в "Първичен инстинкт" остана в историята на киното. Затова въпреки годините си, Шарън заема седмото място в класацията ни. 

 

Класация за красиви крака не може да мине без лице от модния бранш, въпреки, че тук става въпрос за Холивуд. Кейт Мос успя да се забърка в толкова много скандали, че само Линдзи Лоън може би и съперничи. Така, че осмото място даваме на топ моделката. А краката и определено са за първо!  

Не си падаме по анорексично изглеждащи дами, но няма как да не включим Виктория Бекъм в класацията. Наричат Госпожа Бекъм - Модна икона, а възслабичките и крачета често са определяни като символ за красота и естетика. Освен това винаги са обути по най - подходящия начин. Затова я нареждаме на номер 9.

На последното място в класацията за топ 10 крака в Холивуд, но първа в VIP списъците на най - горещите партита е принцесата Парис Хилтън. Богатата наследница със сигурност отделя най - много време за външния си вид и това си личи.