Пет реплики, които искат да чуят жените

"Какво искат жените", "10 неща, които ще я накарат да ви падне в краката", "8 съвета за страхотен секс" и така нататък, така нататък.

Прочели сме толкова много съвети за добра връзка, флирт или секс, че трябва да сме станали богове в свалките. А това може би не е така. Забравете заучените, сложни реплики и харченето на много пари, съветват американски психолози. Ако използвате пет прости думички ще накарате всички жени да умрат от желание да спят с вас, смятат те. А от Радио FM+ смятаме, че простите думички са валидни за всички и не трябва да се срамуваме или още по - лошо, да ги забравяме. Така, че мили дами и господа, спомнете си кога казахте на някого...

"Желая те".

Това е най - обикновена реплика, но привлича като магнит щом се появи на устните ви. Независимо дали тя (той) ви е съпруга, приятелка или някое момиче, което просто сте срещнали, тя би приела това като голям комплимент. В една секунда вие раздавате комплименти, а в следващата момичето просто ще свали дрехите си и ще си легне с вас, вещаят щатските специалисти. Ако искате да я впечатлите дори повече, оставете съобщение "Желая те" на гласовата й поща, докато се намира на работа. Колкото повече я желаете, толкова повече и тя ще ви желае.

"Обичам те".

Естествено"Обичам те" трябва да се използва единствено, когато имате сериозна връзка или искате да се обвържете. Това е един от най-влиятелните афродизиаци, стига да знаете как и кога да го използвате. Тайната се крие в умереното ползване на тази вълшебна фраза.

"Ти си страхотна(ен) в леглото".

Дори най-горещите жени имат моменти на съмнение относно желанието им да правят секс. Напомпайте нейното самочувствие, показвайки й колко страхотно се справя със секса. Ще бъдете удивени колко много желаната жена може да ви пожелае - дори и в понеделник сутринта.

"Изглеждаш страхотно".

Комплиментите за жените са като лакомствата за кучето. Те ги искат отново и отново. Казвайте на любимия човек колко страхотно изглежда и преди да се усетите ще бъдете в леглото. Все пак, не прекалявайте с комплиментите или тя(той) ще стане подозрителна, че го правите само, за да получите нещо в замяна.

"Много си секси".

Нищо не може да накара мъжа да се чувства като бог, повече от признанието, че е супер добър в леглото. Същото в не по - малка степен важи и за  жената. Тя ще разцъфти като и напомняте, че е изключително секси. Не се плашете да използвате и ръцете си, за да покажете визуално кои части от нейното тяло харесвате най-много, препоръчват още американските спецове.