Top 5 на най-страшните музикални видео клипове

Очаквате да ви покажем страшни видео клипове от Ози, Мерилин Менсън и Роб Зомби, но тъмната страна не е само в този стил на музиката!

Поп звезди като Майкъл Джексън и Крис Браун са се забавлявали, превръщайки някои от клиповете си в ужасяващи шедьоври. Дори и рок групата Soundgarden има присъствие в тази класация.

В чест на Хелоуин, ние сме събрали Top 5 от най-страшните музикални клипове, създавани някога. Бихме искали да се забавлявате, докато ги гледате, но имайте едно на ум, ако сте сами, особено в нощта на Хелоуин!

Aphex Twin

Много видео клипове са плашили потребителите през годините, но нито един не е бил толкова ужасяващ като този на британеца Aphex Twin. Не сме много сигурни кое е по-яко - музиката, страшните деца, които тероризират града или дигиталния демон, който излиза от аналоговия телевизор. Стигнахме до извода, че това е чудовищен шедьовър и ще спим с пусната лампа до следващия Хелоуин.

Michael Jackson

Много се е изписало за "Thriller“ на Michael Jackson, но всички сме на мнение, че 13 минутния клип е с достойнствата на много филми и е много плашещ. Освен това танцуващите зомбита се движат доста странно и запомнящо се, което кара много фенове на Джако да имитират мъртъвци...

Soundgarden

Крайградска утопия и кич – всичко това, събрано през 1994г. във видеото на Soundgarden. Домакини, възрастни жени и малки момичета са буквално засмукани в тъмна бездна в центъра на горящо небе. Отнесено звучи, нали? Гледайте:

Chris Brown

Преди вампирите да станат моден писък, Крис Браун извади секси зъби в неговия "Wall to Wall" от 2007г.  Браун не изглежда да има опит в хапането (за разлика от боксирането, за справка – Риана), за разлика от танцуването.

Ozzy Osbourne

За финал оставихме "Принцът на мрака". Видеото към "Bark at the Moon" не е точно шокиращо. Ози играе върколак, един луд учен и един мъртъв човек, но може би ролята му в реалния живот -  на мрънкащ, татуиран рокер, повече му отива.