Виж кои са най - кратките и най - дългите бракове в Холивуд

"В Холивуд бракът е достатъчно основание за развод".

Това са думи на певицата Шер, която няколко пъти е минавала под венчилото, а първият и  брак с Грег Алмън е продължил едва 9 дни! Може би затова решава да го повтори и двамата се женят отново за малко по - дълго - време през което се ражда синът им Илайджа.
Класациите за най - кратки бракове в Холивуд са много и се актуализират непрестанно. Преди часове излезе информацията, че "Отчаяната съпруга" Ева Лонгория се развежда с баскетболиста Тони Паркър след 3 годишен брак. Холивуд е мястото на света където процентно разводите са най - много на глава от населението. Изневери, брак с цел медиен шум и реклама, побоища, алкохол и наркотици и тн.и тн. причиняват раздорите в семействата на звездите и дават хляб на жълтите издания и адвокатските кантори. Кралицата на браковете е актрисата Елизабет Тейлър. Тя ги е разтрогвала цели 7 пъти (един път овдовява), като на два пъти минава под венчилото с Ричард Бъртън.

Ето подбор на рекордьорите:
Подпийнала поп звездата Бритни Спиърс се омъжва за приятеля си от детинство Джейсън Аликзандър в Лас Вегас. 55 часа по-късно се развеждат. Дрю Баримор и Джереми Томас - месец и половина. Вторият брак на актрисата с Том Грийн изкарва по-малко от година. Спасителската на плажа Памела Андерсън  се развежда с рокаджията Кид Рок само 4 месеца след сватбата си. Причината – различия в характерите, естествено. И нататък: Никълъс Кейдж и Лиса Мари Пресли – 3 месеца. Колин Фарел и Амелия Уорнър - 4 месеца. Кармен Електра и Денис Родман – 6 месеца. Дженифър Лопес и Крис Джъд – 8 месеца. Списъкът може да расте още много, състезанието по пищни сватби и шумни разводи в Холивуд е голямо!

Ето и обещания топ 5 на най - стабилните семейства в Холивуд.
Кърк Дъглас и Ан Байден са заедно вече 54 години. Неотдавна 93 годишният актьор ветеран се премести в Ню Йорк, за да подкрепя сина си Майкъл в неговата битка с рака(на снимката заедно с Майкъл Дъглас и съпругата му Катрин Зита Джоунс)
Мартин и Джанет Шийн догодина ще празнуват своята златна сватба. Двамата са семейство от 1961 година и имат четири деца . Между тях и Чарли Шийн, който е истински актуален в Холивуд - забърка се с дрога, алкохол и побоища , а преди дни приключи с третия си брак. Причината за разводът бе, че понатупа жена си на връх Коледа.
Мерил Стрийп и Дон Гъмър са щастливи заедно вече 32 години. Актрисата е първенец и по номинации за Оскар - цели 16. Това е достатъчно доказателство, че когато човек е открил спокойствие в личния си живот и кариерата му процъфтява.
Дани де Вито е женен за Риа Пърлман от 1982 година. Високият едва 153 сантиметра актьор има 3 деца и наистина здраво семейство.
Любимецът на режисьора Тони Скот, Дензъл Уошингтън е женен за Паулета Пиърсън от 27 години. Сватбата им е през 1983 година, а горе долу по същото време започва и стремителния възход в кариерата на актьора.

Дали рецептата на стабилният холивудски брак, е че едната половинка не е толкова известна или в нещо друго е трудно да се каже. Всяко истинско семейство е толкова еднакво , колкото и различно. Явно е обаче, че изброените по - горе не влизат в класическият образ на "Селебритата", които се женят и развеждат "от любов към спорта". Има още легенди в киното, които са останали с половинките си "докато смъртта ги раздели": Пол Нюмън и Джоан Уудуърт -50 години , Патрик Суейзи и Лиза Ниеми - 33 години.