Виж най - новите песни в ефира на Радио FM+

Sia Furler - Stop Trying

Сиа е поредната австралийска певица, която след Кайли Миноуг и Натали Имбрулия, покорява световната музикална сцена. Тя участва в различни музикални проекти в Австралия, но става популярна едва след като се премества на Острова. "Stop Trying" е част от 5 -тия самостоятелен албум на певицата "We are born", който печели наградата за най - добър поп албум и още няколко други отличия на Австралийските музикални награди 2010. Любопитното е, че Сиа освен супер успешна певица е и текстописец , като освен на собствените си , тя е автор и на повечето от песните на Кристина Агилера от албума и "Bionic".

Bruno Mars - Grenade

Питър Жин Хернандес, вече световно известен като Бруно Марс ни завладява с поредното си изключително парче!  Той е на само 25 години , но вече се готви да вземе няколко музикални отличия за парчетата си "Billionaire" и " Just the Way You Are ", които честичко си слушаме и по Радио FM+! 

Cheryl Cole - The Flood

Поредното британско наводнение(след това на Take That) идва от Черил Коул. Тя е тотално преобразена и романтична след дискотечната песен "Promise This". Самостоятелният живот и кариера на певицата определено са във възход и тя прави все по - качествена и запомняща се музика!

Cee-Lo Green - It's Ok

За по - кратко Cee Lo e американски певец, текстописец и продуцент. С веселяшкото си парче "Fuck You " той ни спечели завинаги и сега му казваме едно голямо OK!