13 страховити хорър истории в две изречения

Петък вечер, вече предвкусвате уикенда и как ще се наспите донасита нощес. Вместо приказка за лека нощ ви предлагаме тези супер кратки хорър истории, събрани от div.bg... ако смеете да ги четете преди сън. Внимателно преценете дали го искате.
 
1.  Събуди ме почукване по стъклото. Първо си помислих, че идва от прозореца, но после го чух отново от огледалото.
 
2. Последното нещо, което видях беше будилникът ми на който светеше 12:07 ч., след което тя проби гръдния ми кош с дългите си прогнили нокти, докато с другата си ръка задушаваше виковете ми. Изправих се рязко в леглото, облекчен от факта, че беше само сън, но точно тогава видях часовникът ми да показва 12:06 ч. и чух вратата на гардероба ми да се отваря със скърцане.
 
3. Малкото момиченце чу майка си да я вика на долния етаж, затова стана и се запъти натам. Когато стигна до стълбите, майка ѝ я хвана и я издърпа в спалнята си с думите: "И аз го чух."
 
4. Тя ме попита защо дишам толкова тежко. Не дишах тежко.
 
5. Снощи жена ми ме събуди, за да ми каже, че в къщата има крадец. Тя бе убита от крадец преди две години.
 
6. Събуди ме звукът от бебефона, на който се чуваше как някой успокоява първородния ми син. Докато се намествах, за да заспя отново, ръката ми докосна съпругата ми, която спеше до мен.
 
7. Винаги съм си мислел, че котката ми има проблем със зяпането - очите ѝ винаги бяха фиксирани върху лицето ми. Един ден обаче разбрах, че през цялото време тя е гледала зад мен.
 
8. Няма нищо по-хубаво от бебешкия смях. Освен ако не е 2 ч. след полунощ и ти си сам вкъщи.
 
9. "Не мога да спя", прошепна тя и се сгуши в леглото до мен. Събудих се облян в студена пот, а в ръцете си стисках роклята, с която беше погребана.
 
10. Завивах сина си за лека нощ и той ми каза: "Тате, провери дали има чудовища под леглото." Наведох се, а под леглото видях сина си, който ми прошепна "Тате, в леглото ми има някой."
 
11. Не мога да се движа, не мога да дишам, не мога да говоря и през цялото време наоколо е непрогледен мрак. Ако знаех, че ще е толкова самотно, щях да поискам да ме кремират.
 
12. Дъщеря ми не спира да плаче и крещи през нощта. Посетих гроба ѝ, за да я помоля да спре, но тя не иска.
 
13. В телефона си намерих своя снимка от снощи, заснета, докато съм спал. Живея сам.

Свързани новини

Исторически момент за нашата общност там

08.04.2024

Слушаме музика с цяло тяло

08.04.2024

Дървената отломка пак разбуни духовете

05.04.2024

Българска гордост

03.04.2024

Луната се сдоби с изкуство от Земята

29.02.2024