"Млади герои" в действие!

"Млади герои" – да променим света около нас като започнем от града / квартала, в който живеем. Инициативата е част от международният проект Young Heroes на франчайз мрежата учебни центрове "Хелен Дорон". 
 
На 22 и 23 април ученици от 6 учебни центъра "Хелен Дорон" в София сложиха супергеройските си наметала и излязоха на мисия.
 
Проектът "Млади герои" премина през няколко етапа:
1. Discover: Обмисляме заедно с децата какво не ни харесва и бихме искали да променим в нашия град / квартал.
2. Dream: Децата дават идеи и заедно решаваме как точно ще осъществим промяната с тяхното лично участие. 
3. Do: Начертаваме план за действие и го изпълняваме. 
 
Нашите ученици решиха да се възпротивят срещу маcовото присъствие на кучешки изпражнения в градинките, където играят деца. За целта направихме табелки, които поставихме из целия град, за да подсещат собствениците да изхвърлят отпадъците на любимците си където трябва.
 
По време на акцията, както и в последствие в социалните мрежи, получихме много подзравления и подкрепа за иницативата, което нямаше как да не изпълни с гордост младите герои.
 
В учебни центрове "Хелен Дорон" учим децата да общуват на английски, но усилията ни не спират дотук. Учим ги и на важни ценности за взаимоотношенията в света около тях, за да спомогнем за изграждането им като личности. 
 
Кампанията "Млади герои" също е част от този процес. В нея участват много от 800-те учебни центрове центъра по целия свят. Различните проекти ще бъдат качени на общата платформа helendoron.com/youngheroes, където всеки може да гласува и подкрепи иницативата, която му харесва най-много.

Свързани новини

Профилактика на Копитото

10.10.2023

Започва "Убий скоростта, спаси дете"

29.08.2023

Страхотен "Празник на детските усмивки"!

02.06.2023

И отново "Празник на детските усмивки"!

01.06.2023

И отново "Празник на детските усмивки"!

24.05.2023