Йорданка Фандъкова подкрепи кампанията "Убий скоростта, спаси дете"

Кметът на София г-жа Йорданка Фандъкова се присъедини към кампанията на Радио FM+ “Убий скоростта, спаси дете”.
 
На  12-ти септември  от 11.30 ч., г-жа Фандъкова и водещите на Радио FM+ боядисаха четири пешеходни пътеки в центъра на София, като по този начин дадоха  старт на инициативата.
 
Благодарение на съдействието на Оргахим, тази година екипът на радиото добави в акцията си и боядисването на пешеходни пътеки в градовете Бургас и Варна.
 
На 13  септември, от 11ч. са планирани акции в Бургас, а на 14 септември, от 11ч., във Варна с подкрепата и присъствието на кметовете на двете общини - Димитър Николов и Иван Портних.
 
И това не е всичко! В партньорство със седем общини, Роберт Бош- България и  Радио FM+ ще поставят 40 броя информационни табели на кампанията “Убий скоростта, спаси  дете” в близост до  училища във Варна и Бургас.
 
Традиционно инициативата насочва вниманието на шофьорите с емблематичните предупредителни стикери върху превозните средства от градския транспорт.  
 
600 стикера вече са на автобусите в София, Бургас, Варна, Сливен, Русе, Благоевград  и Стара Загора, като  отново провокират внимание към социалната инициатива на Радио FM+ “Убий скоростта, спаси  дете”.

Свързани новини

Kimbra пусна официално видео към “Human”

23.01.2018

Ed Sheeran се сгоди

23.01.2018

От какво се страхува всяка зодия

23.01.2018

Сериал от вселената на "Лоши момчета"

22.01.2018

Faithless с екслузивен DJ сет у нас

22.01.2018

Коментари