Йорданка Фандъкова подкрепи кампанията "Убий скоростта, спаси дете"

Кметът на София г-жа Йорданка Фандъкова се присъедини към кампанията на Радио FM+ “Убий скоростта, спаси дете”.
 
На  12-ти септември  от 11.30 ч., г-жа Фандъкова и водещите на Радио FM+ боядисаха четири пешеходни пътеки в центъра на София, като по този начин дадоха  старт на инициативата.
 
Благодарение на съдействието на Оргахим, тази година екипът на радиото добави в акцията си и боядисването на пешеходни пътеки в градовете Бургас и Варна.
 
На 13  септември, от 11ч. са планирани акции в Бургас, а на 14 септември, от 11ч., във Варна с подкрепата и присъствието на кметовете на двете общини - Димитър Николов и Иван Портних.
 
И това не е всичко! В партньорство със седем общини, Роберт Бош- България и  Радио FM+ ще поставят 40 броя информационни табели на кампанията “Убий скоростта, спаси  дете” в близост до  училища във Варна и Бургас.
 
Традиционно инициативата насочва вниманието на шофьорите с емблематичните предупредителни стикери върху превозните средства от градския транспорт.  
 
600 стикера вече са на автобусите в София, Бургас, Варна, Сливен, Русе, Благоевград  и Стара Загора, като  отново провокират внимание към социалната инициатива на Радио FM+ “Убий скоростта, спаси  дете”.

Свързани новини

Hай-добре печелещите жени в музиката

23.11.2017

Излиза live албум на Barbra Streisand

22.11.2017

Рут Колева тръгва на национално турне

22.11.2017

5 напитки, които са добри за здравето ви

22.11.2017

6 чести грешки при грижи за кожата

21.11.2017

Коментари