Бионсе щастлива да участва в "Роди се звезда"

Бионсе Ноулс има всичко преди да е навършила 30 години, и въпреки това е скромна по отношение на считаната от самата нея за най-голяма възможност в живота й – водещата роля в римейка на Клинт Ийстууд на филма "Роди се звезда".

Бионсе, чийто четвърти солов албум "4" дебютира под номер едно в поп чартовете след излизането му през юни заявява, че се чувства щастлива да се превъплъти в знаковата роля, играна преди това от Барбара Стрейзънд и Джуди Гарланд. Ийстууд готви четвърти римейк на историята за изгряващата певица и актриса Естер Блоджет, а Бионсе ясно си спомня как като младо момиче е гледала предишни версии на творбата заедно с майка си.

"Тогава станах фен на Барбара Стрейзънд. Тогава гледах и версията на Джуди Гарланд на "Роди се звезда" и осъзнах, че на всеки 20 до 30 години се ражда нова звезда и нов талант представя това поколение и ера – така че не мислех, че някога ще ми се отдаде възможност да бъде звездата", признава тя.

Бионсе има 16 награди "Грами", омъжена е за рапъра Jay-Z, оглавява списъци на Forbes на най-влиятелни и могъщи знаменитости и е една от музикантите с най-високи приходи в света. Тя участва в други филми с големи актьорски състави като "Dreamgirls".