Кейт Уинслет остана невредима при пожар във вила на Ричард Брансън

Британската актриса и носителка на Оскар Кейт Уинслет била сред гостите, които се отървали невредими при пожар във вилата на Ричард Брансън на Карибите тази нощ, съобщи самият милиардер.

Брансън заяви, че пожарът във вилата му на остров Некер бил причинен от мълния и къщата била напълно разрушена. Брансън, съпругата му Джоан и синът му Сам отседнали в съседна вила, но сред гостите, които избягали от горящата сграда, били 35-годишната Уинслет, приятелят й, семейството й, майката на Брансън Ив и дъщеря му Холи. "В къщата имаше около 20 души, всички успяха да излязат и са добре", заяви Брансън.

"Бяхме връхлетени от наистина ужасна тропическа буря с ветрове до 90 мили в час. Към 4 ч сутринта започна голяма гръмотевична буря и къщата беше ударена от мълния. Синът ми Сам се втурна към къщата и помогна на всички да излязат. Кейт Уинслет, приятелят й и семейството й бяха там, както и Холи и нейни приятели. Майка ми беше там, но те успяха да я извадят и тя е добре", допълни Брансън.

Той заяви, че кабинетът му се намирал в основната къща и при пожара изгубил хиляди снимки. Брансън уточни, че планира да построи нова къща на мястото на старата, в която според британските медии трябвало да се състои сватбата на Холи с годеника й Фред Андрюс по-късно тази година. Некер Айлънд е част от Британските Вирджински острови и е частна собственост на Брансън. /Ройтерс