Кино премиерите днес

Колумбиана (Colombiana)

Като дете, Кат (Зои Салдана) вижда убийството на родителите си в Богота. Тя израства, превръщайки се в хладнокръвен убиец. През деня работи като наемник за чичо си, а останалото време ангажира с отмъстителни убийства, които се надява да я доведат до крайната й цел – виновниците за смъртта на нейните родители.

Единствената й връзка с нормалния живот е нейния приятел (Майкъл Вартан), артист, който няма и представа с какво приятелката му изкарва хляба си.

"Колумбиана" e режисиран от Оливие Мегатон ("Транспортер 3"), написан от Люк Бесон и Робърт Марк Кеймън ("Петият Елемент", "Целувката на Дракона", "Транспортер")

Стръв 3D Shark Night 3D

Лентата "Стръв" е поредната история с акули, която ще се опита да накара зрителите да се страхуват. Основното предимство в случая е, че филмът е в 3D формат, което със сигурност ще помогне въздействието да бъде по-внушително.

Уикендът на седем ентусиасти се превръща в ад, след като са нападнати от сладководни акули, които обитават езерото, в което отдъхващите се къпят.

РежисьорътДейвид Елис /"Последен изход 2", "Мобилна връзка"/разполага с бюджет от 28 милиона долара, за да заснеме историята.

Зеленият фенер Green Lantern

В необятната и мистериозна вселена, малка, но могъща сила е съществувала през вековете. Закрилници на мира и справедливостта, наречени Зелените Фенери.

Братство от войни, заклели се да пазят междугалактическия ред. Всеки Зелен Фенер носи пръстен, който му дава суперсили. Когато нов враг на име Паралакс заплашва да наруши баланса във Вселената, съдбата на Земята и Фенерите попада е в ръцете на един новобранец, първия човек в редиците им – Хал Джордън (Райън Рейнолдс).

Хал е надарен и наперен тестов пилот, но Зелените Фенери не таят уважение към хората, които никога не са изпитвали безмерната сила на пръстена. Вписвайки се като липсващата част от пъзела, непоколебимия Хал притежава нещо, което нито един от братството не притежава – човечност. Негова постоянна подкрепа е любимата му от детството Карол Ферис (Блейк Лайвли).

Ако Хал успее бързо да овладее новите си сили и преодолее страховете си, той може не само да бъде ключа в унищожението на Паралакс, но и да се превърне в най-великия Зелен Фенер.

Опашати сватовници Zookeeper

Във филма Опашати сватовници Грифин Кейес (Кевин Джеймс) е сърдечен и внимателен работник в Зоологическа градина. Той е самотен и смята, че единствения начин да си намери приятелка е като напусне работата си.

Животните в градината научават за плановете му и панически решават да нарушат най-голямото им правило – да не говорят с хора. Съвсем скоро, те започват да преподават животинските си начини за намиране на партньор  на Грифин и го съветват как да спечели момичето на мечтите си (Розарио Доусън), за да може да запази работата си.