Мадона не би се отказала от трона си в поп-музиката

Мадона защити титлата си като "кралица на поп-музиката", като обеща, че няма да се откаже от трона си заради любовта, както е направил крал Едуард VIII - обект на филма й, който се представя на филмовия фестивал във Венеция.

Стотици фенове пищяха, докато певицата позираше на червения килим в бледосиня рокля с червен пеперуден десен. Тя прегърна и целуна членовете на екипа на филма, преди да влезе да гледа премиерата на най-стария кинофестивал в света.

Сред почетните гости беше италианският моден дизайнер Валентино. Филмът "W.E." е втората изява на Мадона като режисьор. В него участват британските актьори Джеймс Дарси и Андреа Райзбъроу. Той разказва историята за известната любовна афера на Едуард с разведената американка Уолис Симпсън, която довежда до абдикацията му. "Дали бих се отказала от трона си заради мъж или жена?", каза флиртуващата Мадона след прожекцията. "Мисля, че мога да имам и двете... или и трите!", беше нейното заключение, преди да се насочи към хотела си. Тя заяви, че симпатизира на Уолис. "Мисля, че хората са се опитали да я принизят... аз се опитах да я направя човешка фигура", добави тя.

"W.E." отделя специално внимание на любовната история на разведената американка Уолис Симпсън и британския крал Едуард Осми, който абдикира заради нея през 30-те години на миналия век.

Представена е историята на млада омъжена жена, която е нещастна в любовта - Уоли. Тя търси "убежище" в романтичната връзка на Уолис Симпсън и Едуард Осми.

53-годишната кралица на попмузиката допълни, че за филма е имала подкрепата на двамата си бивши съпрузи Шон Пен и Гай Ричи. Привличат ме творческите личности, каквато съм и аз самата, заяви Мадона. Затова се омъжих за Шон Пен и Гай Ричи - двама много талантливи режисьори.

 

Свързани новини

Мадона с нова версия на стар хит

08.08.2022

Мадона издаде best of колекция

27.06.2022

Мадона пуска нов албум с ремикси

05.05.2022

Поп кралицата отново сама

27.04.2022

Мадона пуска афро ремикс на "Frozen"

02.03.2022