Джейсън Стейтъм има звездни капризи за престоя си у нас

Британската филмова звезда, която се слави с капризния си характер, вече е поставил условия за престоя си у нас.

Джейсън Стейтъм, който ще пристигне в България до броени дни за снимките на "Непобедимите 2" (The Expendables), желае да отседне в луксозна къща с всички екстри. Актьорът изисква свой личен готвач и дами, които да се грижат за доброто му физическо и душевно състояние. Той трябва да се вмести в месечния си бюджет, който според запознати бил 40 000 евро, пише "Стандарт".

Най-луксозните имоти на родния пазар - хасиенда с по пет спални, басейн, парна баня, спа център, винарна, гаражи и всички останали екстри, се предлагат на суми от 5000-6000 евро месечно. Собственик, който да предложи луксозен дом на английската звезда, вероятно ще се намери, защото рекламата ще е огромна. А и имотът после лесно може да бъде пласиран, твърдят брокери.

В  "Непобедимите 2" освен Стейтъм, ще участват големите звезди Арнолд Шварценегер, Силвестър Сталоун, Брус Уилис, Мики Рурк, Долф Лундгрен, Жан-Клод Ван Дам и Чък Норис. За никой от тях все още не е известно да е изпратил списък със звездни прищевки на продуцентите си.

Все още няма информация къде ще бъдат настанени режисьорът Саймън Уест и имената от каста, но пък за сметка на това е ясно, че по време на снимките, както и в Холивуд, те ще разполагат със свръхлуксозни каравани с екстри като на петзвезден хотел - сателитна телевизия, позлатени вани, масажни столове и т.н.

Продължението на хита от миналата година ще стартира снимачна реализация в София в края на септември. Официално, "The Expendables 2" ще тръгне по световните екрани от 17 август 2012 година.