Дъщерята на Фил Колинс Лили е новата звезда в Холивуд

След една седмица всички ще гледат Лили Колинс. Дъщерята на световноизвестния певец и музикант Фил Колинс играе женската роля във филма "Отвлечен" (Abduction), в който в главната роля е звездата от сагата "Здрач" Тейлър Лаутнър.

Преди ден в Холивуд се състоя официалното представяне на филма, а премиерата му по световните екрани, както и в България ще бъде на 23 септември.

22-годишната красавица показа безупречен стил по червения килим, а предстоящите й роли вещаят за шеметна кариера в Холивуд. Освен в "Отвлечен", Лили играе ролята на Снежанка в адаптацията на приказката, в която Джулия Робъртс се превъплъщава в злата вещица. Режисьор на лентата е Тарсем Синг. Филмът ще излезе по екраните през 2012 година.

Преди време списание "Пийпъл" вкара Лили в списък с младите "наследници" на Холивуд! Пред изданието чаровницата споделя: "Нищо не може да ме накара да се почувствам по-горда от това някой да ми каже, че музиката на баща ми го е докоснала". Много съм горда, че имам собствена кариера”, допълва актрисата, която направи големия си пробив през 2009 г. с участието си във филма със Сандра Бълок "Сляпата страна”(The Blind Side). Преди това младата актриса е участвала в редица телевизионни проекти, като в тях е играла...себе си. Тази година освен в "Отвлечен" и в "Снежанка", където красавицата играе главни роли, Лили взема участие в 3D хоръра "The Priest", чиято премиера е била през май.