Препоръчваме ви да гледате на кино:

Елитни убийци (Killer Elite)

Филмът е създаден по действителен случай, а сюжетът препуска по цялото земно кълбо от Австралия до Париж, Лондон и Близкия изток в наситения с екшън разказ на бивш агент от "Специални операции" (Джейсън Стейтъм), когото убеждават да се върне към активна служба, за да спаси своя наставник (Робърт Де Ниро). За тази цел той трябва да изпълни почти невъзможна мисия - да убие трима сурови убийци с хитър водач (Клайв Оуен).

Оглупели от любов (Crazy, Stupid, Love.)

40-годишният Кал Уийвър (Стив Карел) има всичко - кариера, хубава къща, послушни деца и е женен за приятелката си от гимназията. Но когато разбира, че жена му Емили (Джулиан Мур) му е изневерила и иска развод, идеалният му живот набързо се преобръща. Кал започва да прекарва тъжни часове в местния бар, но скоро е взет под крилото на привлекателния сваляч Джейкъб Палмър (Райън Гослинг), който се опитва да го научи как да преодолее раздялата с Емили - с флиртове, мъжкарски питиета и секси външен вид. Но дали това е достатъчно?

"Жива Стомана"(Real Steel)

Филмът официално е по кината и IMAX от 7 октомври 2011 г. В лентата ще видим Хю Джакман, Еванджелин Лили ("Изгубени”) и младият канадец Дакота Гоьо, в ролята на сина на Чарли Макс и истинските три метрови роботи Noisy Boy, Atom, Zeus, Midas и Ambush, специално създадени за филма. Консултант в "Жива Стомана" е легендарният американски боксьор Шугар Рей Леонард. Той тренира Хю Джакман и внася автентичност не само в хореографията между стоманените боксьори, но и в поведението на героя му Чарли Кентън, треньор на аусайдера робо-боксьор Атом.

"Пина" (Pina)

Това е последното филмово приключение на Вим Вендърс, и както може да се предположи не е шоколадов бонбон с лъскава опаковка, а по-скоро леко горчиво хапче, което ако преглътнеш, лекува. "Пина" е първият триизмерен филм на режисьора, който ни отвежда на едно много лично пътешествие из живота на легендарната балерина Пина Бауш чрез любимото й дете – съвременния танцов театър.