Кастинг в Банско избира статисти за "Непобедимите 2"

На кастинг в Банско ще избират статисти за американската филмова суперпродукция "Непобедимите 2", съобщиха от общинската управа. Кастингът е безплатен и ще се състои на 16 октомври от 16 ч. пред сградата на Общинската администрация в Банско.

Набират се статисти – жени, деца и мъже на възраст от 7 до 70 години.

От общината припомниха, че неотдавна представители на творческия екип поискаха разрешение да бъдат заснети в старинния квартал на Банско част от епизодите на суперпродукцията, в която участват суперзвезди като Силвестър Сталоун, Арнолд Шварценегер, Чък Норис, Джейсън Стейтъм и Брус Уилис. От общинската управа отговориха, че напълно подкрепят проекта и ще направят всичко възможно снимките в Банско да бъдат осъществени, а актьорите и създателите на филма да се чувстват като у дома си.

В момента цялото холивудско войнство е на летище Пловдив, предаде podtepeto.com. Долф Лунгрен, Силвестър Сталоун, Брус Уилис, Арнолд Шварценегер и Джейсън Стейтъм са облечени, като командоси и са тежко въоръжени. Очаква се днес в снимките да се включат Жан-Клод Ван Дам и Чък Норис.

Над всички се извисява Долф Лунгрен (най-вляво на снимката). Снажният швед е с глава над колегите си. Най-як несъмнено е бившият Мистър Олимпия и екс губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер. Нисък, но най-жилав е Джейсън Стейтъм (вдясно), а най-крехък изглежда Брус Уилис.

Снимки: podtepeto.com