Новата комедия "Корпус за бързо реагиране" събра звезди на предпремиерна прожекция

Актьорите от новия български филм "Корпус за бързо реагиране“ се събраха на специална прожекция в Cinema City. Някои от тях изгледаха за първи път лентата, която вече се радва на огромна популярност в социалните мрежи. Екипът на "Корпус за бързо реагиране" сподели, че е щастлив да представи на българската публика един различен филм, изпълнен с много смях, екшън и динамика.

Тримата главни герои – Евгени Будинов, Васко Мавриков и Ивелин Найденов пристигнаха заедно на прожекцията. В този състав ще ги видим и като “Добрите” на големия екран от 2 март.

Диана Любенова показа страхотна форма след раждането на дъщеря си, а нейният екранен съпруг Мариан Вълев ще видим като "Лошият”.

 

Башар Рахал пристигна заедно със сестра си Карла. Двамата влизат в роля на семейна двойка във филма. Освен тях на предпремиерата присъства и плеймейтката Златка Димитрова, която дойде в компанията на приятелка.

Режисьорът на новата продукция Станислав Дончев – Стамбата сподели, че се гордее с резултатите, които бяха обявени след предварителната прожекция. Те показаха, че "Корпус за бързо реагиране“ има голям потенциал да се превърне в един от любимите филми на българите. Екипът, заснел лентата, заяви категорично, че за всички, които имат участие в създаването на филма, най-важна е публиката, защото именно тя е най-безпристрастният критик на работата им.

Официалната премиера на "Корпус за бързо реагиране” е на 21 февруари, а в киносалоните ще се завърти от 2 март.  Радио FM+ подари десетки покани за премиерата на своите слушатели, защото: "Радио FM+ е радиото с най-добрите награди!"


 

Свързани новини

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024

Комедията ''Голо оръжие'' се завръща

07.03.2024