"Игрите на глада" с най-много награди от MTV. Джони Деп с награда за принос

Филмът "Игрите на глада" спечели най-много награди на филмовите награди на MTV, които бяха раздадени в Лос Анджелис.

Въпреки това, най-престижното отличие за филм на годината отиде при "Здрач: Зазоряване – част 1", който победи "Игрите на глада" и "Хари Потър и даровете на смъртта -част 2". Актьорите Джош Хътчерсън и Дженифър Лорънс от "Игрите на глада" спечелиха статуетките за най-добър актьор и актриса. Лентата донесе и наградите "Най-добра трансформация" на Елизабет Банкс, както и "Най-добра битка”.

На церемонията на MTV дойде само Джош Хътчерсън без колегите си Дженифър Лорънс и Лиъм Хемсуърт

Според зрителите на музикалната телевизия, най-провокативната роля е изиграла Дженифър Анистън във филма " Шефове гадняри".

За четвърта поредна година звездите от "Здрач” Кристен Стюарт и Робърт Патинсън бяха наградени за най-добра целувка на екрана.

 

Вместо с Патинсън, Кристен Стюарт беше на церемонията с новия си екранен партньор Крис Хемсуърт

Звездата Джони Деп получи специалната награда за огромната му популярност в киното, а на церемонията показа и музикалните си умения с Дан Ауербах от "The Black Keys" - на снимката горе актьорът получава "пуканките си" от музикантите от Aerosmith Стивън Тайлър и Джо Пери. Повече снимки от шоуто вижте в галерията.

20-годишната Шайлийн Уудли, партнираща на Джордж Клуни в драмата "Потомците" грабна статуетката за "Пробив на годината”.


 

Свързани новини

Ето го новото "Семейство Адамс"

10.08.2021

"No Time To Die" подгрява с нов трейлър

28.07.2021

"В капана на времето" е хитът в кината

27.07.2021

Ето кой ще обяви номинираните за Оскари

12.03.2021

Жан-Жак Ано филмира пожара в Нотр Дам

11.03.2021