Препоръчваме ви да гледате на кино:

Джак Ричар (Jack Reacher)

Филмът е екранизация на култовия криминален роман на Лий Чайлд "Един изстрел". Режисьор е Кристофър Макуори, който се завръща след осем годишна пауза от "Операция Валкирия", отново с Том Круз в главната роля.

Когато стрелец отнема живота на пет души с шест изстрела, всички улики сочат срещу задържания заподозрян. При разпита единствената информация, която той дава е бележка, гласяща "Повикайте Джак Ричър!" Така започва шеметното препускане в търсене на истината, което изправя Джак Ричър (Том Круз) срещу неочакван враг, дълбоко потаен и крайно изобретателен в насилието.
В главната женска роля ще видим Розамунд Пайк, популярна от "Гневът на Титаните" и "Не умирай днес". Участват още изгряващата австралийска звезда Джей Кортни и киноветераните Робърт Дювал, Ричард Дженкинс и Вернер Херцог.

Животът на Пи (Life of Pi)

Тайванският режисьор Анг Лий ("Тигър и Дракон", "Планината Броукбек") със сигурност е доказал, че знае как се прави приказно красив филм. Той е успял да направи това и с бестселъра на Ян Мартел, който разказва историята на едно момче и един тигър в една лодка в океана.

Историята разказва за младия индиец Писин Пател (Сурадж Шарма), син на собственик на зоопарк в Индия. Когато семейството му решава да се премести в Канада с огромен товарен кораб, с който да превози всички животни от зоопарка, морска буря с чудовищни размери захвърля Пи насред океана в спасителна лодка заедно с огромен бенгалски тигър. Останалото е едно философско 3D приключение, което ще ви накара да се запитате кога седмото изкуство е достигнало до такива технологични висоти.

На Рим с Любов (To Rome With Love)

Режисьорът Уди Алън този път ни праща картичка от Вечния град, където заплита своите истории. Естествено той отново разчита на цяло актьорско съзвездие – Алек Болдуин, Джуди Дейвис, Пенелопе Крус, Елън Пейдж, Джеси Айсенбърг, Роберто Бенини, както и на самия себе си. Приключението е гарантирано, а историята остава впечатление за незавършеност, което едва ли е случайно.

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024