Eva Mendes и Ryan Gosling се разделиха окончателно

Актьорите Eva Mendes и Ryan Gosling сложиха край на връзката си. Двамата се разделиха около Коледа миналата година, а причина за края на романса между тях са различните неща, които всеки един от тях иска.
 
Ryan и Eva се запознаха на снимачната площадка на филма "Мястото отвъд дърветата" през 2011 и бяха двойка в продължение на 3 години. "Проблемите помежду им започнаха още през септември миналата година и заради това двамата решиха да прекратят връзката си. Въпреки това те са в добри отношения и не таят лоши чувства един към друг", пише бгнес.
 
За известно време Gosling се е оттеглил в родната си Канада, за да може по-лесно да преодолее раздялата с актрисата. "Нито един от двамата не се среща с нов партньор. Те просто знаеха, че е време да преминат към следващата крачка и или да се оженят, но и двамата не бяха сигурни дали искат това да се случи, или да се разделят. Ryan имаше нужда да се усамоти за известно време и затова си събра нещата и замина за Канада", разказа приятел на двойката.
 
Желанието на актьора да създаде семейство и любовта на Eva към Холивуд, шумните партита и излизания станаха причина двойката да сложи край на взаимоотношенията си. "Ryan е интровертен, сериозен и истински домошар, докато Eva обича купоните, блясъка и живота на бързи обороти", разкри запознат източник.
 
Преди време актрисата призна, че няма никакъв интерес един ден да бъде майка. "Не мога да си го представя. Прекалено голям егоист съм", сподели Eva. Докато желанията на актьора, очевидно, били напълно противоположени: "Иска ми се да правех бебета. Но не го правя, затова правя филми", казвал той.

Свързани новини

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024

Комедията ''Голо оръжие'' се завръща

07.03.2024