10 факта за Charlie Sheen, които (може би) не знаете

Charlie Sheen е по-известен от папата, но ето 10 неща за него, които може би не знаете, изброява бгнес.
 
1. През 80-те години Sheen учи в гимназия в Санта Моника, като още от онова време негови приятели са бъдещите кинозвезди Sean Penn и Robert Downey Jr.
 
2. Charlie е доста добър на бейзбол. Уменията си той демонстрира във филма "Висша лига" (1989). По мнението на тези, които го познават, като професионален бейзболист Sheen би бил не по-малко известен отколкото като актьор.
 
3. Веднъж Charlie не спал 48 часа, за да влезе в кожата на героя си от филма, който снимал - изтощен и смачкан тип.
 
4. Sheen е кръстник на Winona Ryder. Тъкмо той измисля псевдонима й Ryder, докато слушал песента на The Doors "Riders on the Storm". Когато Charlie й се обадил и й казал какво име й е измислил, Winona изпаднала във възторг. От следващия ден тя вече се представяла като Winona Ryder. Дотогава била Winona Horowitz.
 
5. Вярвате или не, скандалджията Sheen е автор на поетична стихосбирка, озаглавена "Моят душевен мир" и публикувана през 1988.
 
6. Charlie отхвърля предложението да изиграе главната роля в "Неприлично предложение" (1993) с Demi Moore и продуцентите вземат на негово място Woody Harrelson. Мотивът на Sheen, чиито приятелки са все порно-актриси, бил, че... ролята е неприлична.
 
7. През 1991 Sheen и негови приятели гледат японския хорър "Цветя от плът и кръв", като заради супербруталните сцени решават, че това е снъф (филм с истински изтезания, изнасилване и клане). Charlie се свързва с ФБР, за да докладва за филма като примерен гражданин. В крайна сметка обаче се оказва, че кървавите сцени са все пак бутафорни.
 
8. Sheen е запален по татуировките, като има по тялото си поне десет. Сред по-интересните от тях са горяща цигара и електрически скат.
 
9. Charlie е от малкото холивудски звезди, които признават, че са влезли във филмовия бизнес с връзки. "Ако не беше баща ми Martin Sheen, никога нямаше да пробия. Е, с течение на времето са поочупих, но в началото не ставах и за чеп за зеле. Брат ми Emilio Estevez е много по-талантлив", казва Charlie.
 
10. Макар и едва 48-годишен, Charlie Sheen вече е дядо. Това стана факт, след като най-голямата му дъщеря Cassandra роди момиченце, наречено Luna.

Свързани новини

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024

Комедията ''Голо оръжие'' се завръща

07.03.2024