George Clooney се ожени този уикенд (галерия)

George Clooney се ожени в събота за британската си годеница – адвокатката от ливански произход Amal Alamuddin по време на частна церемония във Венеция, съобщи агентът му в Лос Анджелис. Очакваше се Clooney да остане ерген до понеделник.
 
"George Clooney и Amal Alamuddin се ожениха днес, събота, 27 септември, по време на частна церемония във Венеция, Италия", заяви говорителят му в кратко изявление, цитирано от бгнес. Очакваше се сватбата на George Clooney, един от най-горещите актьори на планетата - и доскоро заклет вечен ерген, да се състои в понеделник.
 
Мерките да не изтекат нерегламентирани фотоси са драконовски - всеки гост е бил помолен да остави телефона си в хотела и му е даден маркиран предплатен телефон, който е служел и за входен "билет". На гостите са били раздадени персонални камери, за да снимат, колкото искат, но всяка камера има специално проследяващо устройство с код за достъп от екипа на актьора и маркировка - така, която и снимка да "изтече", той ще може да проследи кой точно го е предал. Официални снимки от събитието ще излязат само в американското издание на списание "Vogue", което е откупило правата върху тях. 

Свързани новини

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024

Комедията ''Голо оръжие'' се завръща

07.03.2024