Demi Moore предлага помощ на Kutcher и Kunis

Demi Moore предложила да помогне "по всякакъв начин" с бебето на бившия си съпруг Ashton Kutcher и Mila Kunis, съобщава бгнес.
 
51-годишната актриса беше омъжена за звездата от "Двама мъже и половина" осем години, но през ноември 2011 обяви решението си да прекрати връзката им. Сега обаче иска да помогне на Ashton, след като бременната му годеница Mila Kunis роди първото им дете. Запознат източник разкри пред сайта RadarOnline, че Demi предложила да помогне по всякакъв начин с бебето и с Mila. "Нещата значително се успокоиха и тя иска да помогне на семейството на Ashton", допълва източникът.
 
Moore, която има три деца от предишния си брак с Bruce Willis, приемала напълно новата връзка на Kutcher с Mila Kunis, за която се сгоди през февруари. "Demi остави миналото зад гърба си. Тя приема напълно връзката му. В крайна сметка тя изпитва голяма любов към Ashton и прие факта, че той обича Mila и че двамата създават семейство", разкри близък до актрисата източник.
 
Kutcher започна връзката си с Kunis през 2012 след раздялата си с Demi година по-рано. Разводът им беше финализиран през ноември м. г. и Ashton предложи брак на Mila няколко месеца по-късно. 

Свързани новини

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024

Комедията ''Голо оръжие'' се завръща

07.03.2024