Завръщането на "От глупав по-глупав" оглави боксофиса

"От глупав по-глупав: Завръщането" почти 20 години след култовия филм "От глупав по-глупав", зае още с излизането си водещото място на върха на северноамериканския боксофис, сочат предварителните данни оповестени в неделя от Exhibitor Relations.
 
Това е продължението на приключенията на двамата кретени Лойд Крисмас и Хари Дън, 19 години след станалия култов първи филм, припомня бгнес. Те отново са изиграни от Джим Кери и Джеф Даниълс, и режисьори пак са братята Питър и Боби Фарели. Лойд и Хари са на лудо търсене на дете, което Хари никога не е предполагал, че има, и отговорности, които никога, ама никога не трябва да им се поверяват. Всичко, с изключение на идиотизма на двамата герои се е променило. Филмът събра веднага първите си 38 милиона долара от касите на кината в САЩ и Канада, въпреки не много топлите отзиви.
 
Последната рожба на студиата Disney, "Героичната шесторка", взе от масовия зрител в САЩ и Канада през уикенда още 36 милиона долара и 111,7 за две седмици. "Героичната шесторка" разказва за детето-чудо в областта на роботиката Хиро Хамада, който се озовава в хватката на престъпен заговор, заплашващ да унищожи бързо развиващ се високотехнологичен град. С помощта на най-близкия си спътник – неустоимия робот Беймакс - Хиро се обединява с екип от начинаещи бойци за важната мисия - спасяването на града.
 
На трета позиция е междузвездният трилър "Интерстелар", който ни изстрелва към бъдещето сред група астронавти в търсене на нови обитаеми планети. Той получи 29,2 милиона (97,8 милиона щатски долара за две седмици на екран).

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024