Jamie Dornan: "Ако има продължения на "50 нюанса в сиво", ще участвам"

След като упорити информации за напускането му от всички страни разтревожиха феновете на спорната, но хитова лента, представител на Jamie Dornan опроверга слуховете, че актьорът се отказва от участието си в поредицата "50 нюанса в сиво".
 
Медиите поголовно твърдяха, че Dornan се е отказал от плановете си да участва в продълженията, тъй като съпругата му Amelia Warner, която също е актриса, се притеснява от горещите секссцени, в които той участва. "Всички съобщения в пресата са абсолютни догадки, тъй като все още дори не е станало дума за продължения", заяви представител на актьора. "Jamie е много щастлив от боксосфис успеха на филма и ако бъде обявено, че ще има продължения, той ще участва с удоволствие", добави още той. Коментари за останалото от слуховете - упреците му към Dakota Johnson например - не бяха направени, но не е тайна, че независимо от нажежените сцени пред камерата, зад нея двамата никак не се разбират и харесват.
 
Засега от филмовата компания не са потвърдили, че ще има продължения, независимо, че с авторката E L James е постигнаа договорка за филмирането на всички части на романа. Макар да е финансов успех, първата част получи крайно смесени ревюта, а играта на Johnson беше далеч по-топло приета от тази на Dornan.

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024