Robert Downey Jr. си тръгна по средата на интервю (видео)

Холивудската звезда Robert Downey Jr. си тръгна по средата на интервю за британска телевизия, след поредица неуместни въпроси за баща му и злоупотребата му с наркотици.
 
Ядосаният, но ледено спокоен актьор прекрати интервюто, което бе за епичното продължение на най-мащабния филм за супергерои на всички времена – "Отмъстителите: Ерата на Ултрон". Целта на интервюто бе той да сподели своите преживявания по време на заснемането на касовия филм, но разговорът пое в друга насока.
 
Холивудската звезда видимо се почувства неудобно от въпросите на интервюиращия Krishnan Guru-Murthy, който бръкна надълбоко и зададе въпроси за дългата борба на актьора с личните си демони. Robert се въздържа от коментари относно справянето с наркотичната зависимост (за които е давал интервюта в миналото и предпочита да не повтаря) и запази мълчание по въпроси, касаещи баща му. През периода между 1996 и 2001 актьорът бил задържан няколко пъти за притежание на дрога. Тази тъмна фаза от живота на Robert достига своя връх през 1999, когато е осъден на три години затвор за многократно отказване да му бъдат направени тестове за наркотици. (ако не ви се гледа цялото видео, минете директно от 6 минута натам)
 
 
Въпреки това, днес актьорът се радва на изключителни успехи и е постоянно в светлината на прожекторите. Според списание "Форбс" само за една година Robert е спечелил близо 75 милиона долара.

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024