Ще участва ли Val Kilmer в "Топ Гън 2”?

Val Kilmer потвърди вчера във фейсбук, че е бил поканен да се включи в дългоочакваното продължение на "Топ Гън 2”. 
 
"Предложиха ми "Топ Гън 2”, написа той. "Не се случва често да кажеш "да” преди да си прочел сценария. "В главната роля - Gene Hackman…" "Да" "Режисьор - Francis Coppola..." “Да!" “Jerry Bruckheimer и Tom Cruise!!! "Да." На всички ще ни липсва Тони Скот – един от най-милите джентълмени, които съм срещал в кинобизнеса. Но нека отново запалим бойните самолети!!!” 
 
Това доведе феновете до объркване и убеждението, че именно това са имената, които можем да очакваме във филма. Оказва се, че просто е бил неправилен избор на думи: "Francis Coppola и Gene Jackman бяха примери на това, на което актьор казва "да". Но те не са въвлечени в проекта. Много съжалявам за недоразумението", написа изрично актьорът в социалния си профил.
 
Той обаче нито отрече, нито потвъди своето участие в него, само подразни интереса на феновете: "Много време има, така че се успокойте", редактира в оригиналня си пост той. "За това се говори отдавна, но да ти предложат роля и да изпълниш роля са две различни неща. Изказах се прибързано... С реактивна скорост. Безобидна грешка. Просто телефонният разговор с агента ми беше толкова приятен..." Засега категоричното му участие явно е по въпрос, но очевидно не е дал и отказ. 
 
Нещо повече - защити проекта (и себе си) от някои негативни коментари. Един от тях гласеше, че втора част на филма ще е "ужасна идея". "Не се бойте", отговори актьорът. "Jerry Bruckheimer има история от 50 милиарда зад гърба си. А и Tom не се е справял никак лошо! Те със сигурност ще успеят да направят нещо, което да си струва пуканките в неделя!" Kilmer дори отговори на откровени хейтъри, които коментираха, че е твърде стар и дебел, за да е убедителен в ролята на Iceman. "Съжалявам, че ще ви разочаровам, но в момента съм 75 кг.", написа той и добави с хумор: "А 55 е новото 50!!!"

Свързани новини

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024

Комедията ''Голо оръжие'' се завръща

07.03.2024