"Aрт" на Владо Карамазов, Юлиан Вергов и Захари Бахаров става на 100

С чисто нова визия представлението "Арт" ще отбележи своя стотен път на театрална сцена. Във фотосесията, която Павел Червенков засне, Юлиан Вергов, Захари Бахаров и Владимир Карамазов специално облякоха официалните костюми, за да направят визията още по-празничнa.
 
Юбилеят на "Арт" е днес, 31 октомври, в Сатиричния театър. Пиесата на световноизвестната френска писателка Ясмина Реза разказва за трима дългогодишни приятели, които провокирани от една бяла картина стигат до дълбоки откровения и емоционални разкрития. 
 
 
За "Арт" режисьорът Антон Угринов споделя: "Една пролетна сутрин се връщах от тренировка. Някой ме повика по име. Беше Владо Карамазов. Не се бяхме виждали от цяла вечност. Поздравихме се и ми каза "скоро ще ти звънна по един повод". Няколко седмици по-късно почнахме репетиции на пиесата "Арт". Аз, Владо, Юли и Захари! Пиеса за приятелството. Какво съвпадение. Аз знаех, че няма по-подходящи актьори, момент, време, ситуация, за да превърнем това професионално преживяване в лично. Днес, 3 години и 100 представления по-късно, отново вярвам в това. Дори по-силно от преди."
 
"Арт" е вторият самостоятелен проект на "Три Беарс Ентъртеймънт", премиерата му беше през 2013. За изминалите 3 години представлението е събрало близо 40 000 зрители и е имало гастроли в много български градове. 

Свързани новини

"Оркестър без име" - като мюзикъл

27.07.2022

Мартина Пенева с втора награда

22.06.2022

Гледаме "Парижката Света Богородица"

23.05.2022

"Парижката Света Богородица" и у нас

18.03.2022

Легендарната школа "Лий Страсбърг" у нас

18.02.2022