Виж "Преди потопа" - най-гледаната продукция на NG (видео)

National Geographic обяви, че "Преди потопа", продуциран от и с участието на носителя на "Оскар" Леонардо ди Каприо и изпълнителен продуцент Мартин Скорсезе, е достигнал до над 30 милиона зрители в цял свят, превръщайки се в най-гледания филм на National Geographic за всички времена.
 
Провъзгласен от критиката за "истински претендент за Оскар" и "помитащ, модерен, световно значим, със звезден екип и говорещ за неудобните истини", "Преди потопа" има безпрецедентна дистрибуция, като в началото бе показан първо на ексклузивни кино прожекции, а след това National Geographic Channel излъчи световната му телевизионна премиера в 171 държави на 45 езика. До момента "Преди потопа" е гледан от над 30 милиона зрители в САЩ, Европа, Африка, Азия и Латинска Америка, има и над 7.2 милиона гледания в YouTube. 
 
 
"Преди потопа" представя зловещата действителност на глобалните последствия от промените в климата, както и действията на всички нас, индивидуално и като общество, които трябва да бъдат предприети, за да предотвратим катастрофалната гибел на живота на планетата. Служейки като предупреждение към гласоподавателите преди изборите в САЩ да гласуват за лидери, чийто приоритет са политиките, свързани с промените в климата, филмът също така разяснява и как реално можем да помогнем за спасяването на планетата. Ди Каприо интервюира водещи обществени личности както от развитите държави, така и от развиващите се, а всички те представят собствения си вълнуващ и прагматичен поглед върху онова, което трябва да бъде направено днес и утре, за да трансформираме икономическите и политическите си системи в природосъобразни институции.
 
Интервютата във филма включват президента на САЩ Барак Обама, бившия президент Бил Клинтън, Държавния секретар на САЩ Джон Кери, Главния секретар на Обединените нации Бан Ки Мун и папа Франциск, както и водещи изследователи от НАСА, активисти за опазване на горите, учени, обществени лидери и други личности, отдадени на каузата за спасяването на планетата. 

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024