"Дакота" се завръща на софийска сцена през декември

След няколко месечно отсъствие от театралния афиш в София представлението "Дакота" се завръща на сцената на Сатиричен театър "Алеко Константинов" на 8 и 14 декември, 19:30 ч.
 
В пиесата главният герой Иполит Харàма започва да сънува кошмари, които един по един започват да се случват. А подреденият му живот се преобръща и започва да губи реалните си очертания.  За своята черна комедия Жорди Галсеран казва, че "комичната предпоставка идва от способността на един човек да вижда в бъдещето си или увереността, че това е така".
 
 
Веднага след двете представления Юлиан Вергов, Владимир Карамазов и Захари Бахаров ще се срещнат с публиката, а всеки от зрителите заедно със своя билет ще получи и подарък - колекционерска картичка от последната фотосесия на тримата актьори. Срещите със зрителите се превърнаха в съпътстващи събития по време на двете големи турнета на "Три Беарс Ентъртеймънт" през лятото и есента тази година. Такива акции са част от стратегията на редица европейски театри за сближаване с публиките и се радват на голям интерес. 
 
С есенното турне театралната компания на Захари Бахаров, Юлиан Вергов и Владо Карамазов стартира и инициативата "Гледай представлението, а не телефона си". Нейната цел е да напомни на присъстващите в театралната зала, че използването на телефони пречи както на актьорите на сцената, така и на хората, които са дошли да гледат театър. 

Свързани новини

"Оркестър без име" - като мюзикъл

27.07.2022

Мартина Пенева с втора награда

22.06.2022

Гледаме "Парижката Света Богородица"

23.05.2022

"Парижката Света Богородица" и у нас

18.03.2022

Легендарната школа "Лий Страсбърг" у нас

18.02.2022