Подробно за сюжета на "Карибски пирати: Мъртвите не говорят" (трейлър)

Walt Disney Pictures разкриха цялата нова анотация на предстоящата пета част от сагата "Карибски пирати", пише cinefish.bg. От него се вижда, че някои от любимите герои предстои да се завърнат. Ето я и нея:
 
"Johnny Depp се завръща на голям екран в ролята на емблематичния, безразсъдно авантюристичен анти-герой Jack Sparrow. Невероятното приключение намира капитана в момент, когато той няма никакъв късмет, а съдбата го отвява на пътя на призрачни моряци, предвождани от ужасяващия капитан Salazar (Javier Bardem). Той бяга към Дяволския триъгълник, с желанието да убие всички по пътя си, особено Jack. Единствената надежда за оцеляване на Sparrow е в легендарния тризъбец на Посейдон, но за да го намери, той трябва да се съюзи с Carina Smyth - красива астрономка и с Henry, вироглав млад мореплавател от кралския флот. В ждрелото на Мъртвия гларус, с малкият му, жалък кораб, капитан Sparrow търси не само начин да преобърне нещастната си съдба, но и да спаси живота си от най-опасния, зъл враг, който някога е срещал."
 
 
В петата част на сагата ще видим още Kevin McNally като Gibbs, Golshifteh Farahani като смъртоносната вещица Shansa, David Wenham като Scarfield, Stephen Graham като Scrum и Geoffrey Rush в ролята на капитан Barbossa. 

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024