"Бягство от затвора" се завръща за най-голямото и cмело приключение досега

Легендарният сериал "Бягство от затвора" се завръща с вълнуващи нови епизоди, в които актьорите от оригиналната продукция пресичат граници в цял свят, за да спасят един от своите. Дългоочакваното ново приключение ще предложи на зрителите всичко най-добро от хитовата оригинална продукция, включително разтърсващите сцени и моментите с неочакван край.
 
В новите девет епизода, частично заснети на терен в Мароко, Wentworth Miller, Dominic Purcell, Sarah Wayne Callies, Amaury Nolasco, Robert Knepper, Rockmond Dunbar и Paul Adelstein отново влизат в ролите си. Завръща се и създателят на сериала Paul Scheuring. Премиерата за България на "Бягство от затвора" е на 6 април (четвъртък) от 22:00 ч. по FOX. 
 
 
Изминаха 8 години до момента, в който завладяващият сериал за измъкване от решетките "Бягство от затвора" е готов да се завърне. Невероятният актьорски състав отново влиза в ролите си и се впуска в ново смело бягство, по-мащабно от досегашните. Предстои вълнуващо приключение, изпълнено с върховна лоялност, саможертва и култ към семейството, което ще уцели зрителите право в сърцето. Това е най-добрата история за бягство, разказвана досега.
 
Докато се появяват доказателства, че смятаният за мъртъв Майкъл може би е жив, Lincoln и Sara, която продължава да бъде съпруга на Michael, докато той е смятан за мъртъв, се обединяват, за да планират най-голямото бягство досега. Трима от най-известните бегълци от затвора Fox River State, Sucre, T-Bag и C-Note отново са в играта. Но с Michael зад решетките в печално известния затвор Огигия в Йемен, опасността е съвсем реална както в затвора, така и извън него.  
 
"Бягство от затвора" е номиниран за "Златен глобус" и "Еми". Създателят на оригиналната продукция Paul Scheuring също работи и върху новите епизоди и като изпълнителен продуцент заедно. Nelson McCormick е режисьор на новите епизоди. 

Свързани новини

Джери О‘Конъл за "Картър"

17.04.2018

Тръгва "Непозната планета" с Will Smith

24.03.2018

"Уил и Грейс" е потвърден Сезон 3

19.03.2018

Jennifer Lopez отново в "Уил и Грейс"

11.01.2018

"Дълбоката държава" напролет по FOX

10.01.2018

Коментари