"Бягство от затвора" се завръща за най-голямото и cмело приключение досега

Легендарният сериал "Бягство от затвора" се завръща с вълнуващи нови епизоди, в които актьорите от оригиналната продукция пресичат граници в цял свят, за да спасят един от своите. Дългоочакваното ново приключение ще предложи на зрителите всичко най-добро от хитовата оригинална продукция, включително разтърсващите сцени и моментите с неочакван край.
 
В новите девет епизода, частично заснети на терен в Мароко, Wentworth Miller, Dominic Purcell, Sarah Wayne Callies, Amaury Nolasco, Robert Knepper, Rockmond Dunbar и Paul Adelstein отново влизат в ролите си. Завръща се и създателят на сериала Paul Scheuring. Премиерата за България на "Бягство от затвора" е на 6 април (четвъртък) от 22:00 ч. по FOX. 
 
 
Изминаха 8 години до момента, в който завладяващият сериал за измъкване от решетките "Бягство от затвора" е готов да се завърне. Невероятният актьорски състав отново влиза в ролите си и се впуска в ново смело бягство, по-мащабно от досегашните. Предстои вълнуващо приключение, изпълнено с върховна лоялност, саможертва и култ към семейството, което ще уцели зрителите право в сърцето. Това е най-добрата история за бягство, разказвана досега.
 
Докато се появяват доказателства, че смятаният за мъртъв Майкъл може би е жив, Lincoln и Sara, която продължава да бъде съпруга на Michael, докато той е смятан за мъртъв, се обединяват, за да планират най-голямото бягство досега. Трима от най-известните бегълци от затвора Fox River State, Sucre, T-Bag и C-Note отново са в играта. Но с Michael зад решетките в печално известния затвор Огигия в Йемен, опасността е съвсем реална както в затвора, така и извън него.  
 
"Бягство от затвора" е номиниран за "Златен глобус" и "Еми". Създателят на оригиналната продукция Paul Scheuring също работи и върху новите епизоди и като изпълнителен продуцент заедно. Nelson McCormick е режисьор на новите епизоди. 

Свързани новини

''Хари Потър'' сериал през 2026г.

27.02.2024

Хитов сериал със Селена Гомес се завръща

26.01.2024

Кой грабна призовете на MTV EMAs?

07.11.2023

Сбогом, Чандлър Бинг

30.10.2023

Отменят наградите на MTV

23.10.2023