"Досиетата Х" се завръща по FOX с 10 нови епизода

FOX ще излъчи втора част от продължението на сериала "Досиетата Х". Новите 10 епизода ще бъдат дело на изпълнителния продуцент Крис Картър, а в главните роли на иконичните агенти от ФБР Фокс Мълдър и Дейна Скъли отново са Дейвид Духовни и Джилиън Андерсън. Телевизионното събитие ще се излъчи през следващия телевизионен сезон (2017-2018) Снимките престои да започнат през лятото на 2017. 
 
"Култовите персонажи, завладяващите истории, смелостта на екипа – всичко това отличава великите телевизионни продукции. Това са и част от причините, поради които "Досиетата Х" има такова дълбоко влияние върху милиони фенове в цял свят,” каза Дейвид Мадън, Президент на Fox Broadcasting Company. "Креативността на Крис Картър, заедно с отличните актьорски изпълнения на Дейвид и Джилиън, продължават да носят невероятен успех на този поп културен феномен и ние очакваме с нетърпение новите мистерии, които Мълдър и Скъли ще разгадават в продължението на сериала", допълва той.
 
През 2016 "Досиетата Х" достигна през различни платформи да аудитория от близо 16 милиона зрители и беше на второ място по гледаемост през миналия телевизионен сезон. Сериалът бе и най-обсъжданата телевизионна продукция в Twitter. 
 
"Досиетата Х" излиза на малък екран през септември 1993. В продължение на излъчените девет сезона от новаторски научно-фантастичен фаворит на зрителите, сериалът се превръща в глобален хит и става една от най-успешните телевизионни поредици за всички времена. Поредицата, отличена с 16 статуетки "Еми", пет награди "Златен глобус" и награда "Пийбоди", разказва за специалните агенти от ФБР Скъли (Андерсън) и Мълдър (Духовни), които разследват мистериозни случаи – "Досиета Х" – за които единственият отговор е наличието на паранормална активност. 

Свързани новини

''Хари Потър'' сериал през 2026г.

27.02.2024

Хитов сериал със Селена Гомес се завръща

26.01.2024

Кой грабна призовете на MTV EMAs?

07.11.2023

Сбогом, Чандлър Бинг

30.10.2023

Отменят наградите на MTV

23.10.2023