Alain Delon преустановява окончателно филмовата си кариера

81-годишната легендарна филмова звезда Alain Delon обяви, че е приел да изиграе последната си филмова роля, след която възнамерява да се оттегли окончателно от снимачната площадка, съобщи bgnes.com. 
 
На филмовия фестивал в Лиеж секс символът на френското кино повдигна завесата около финалния проект, като издаде, че ролята е била написана специално за него. Той ще изиграе мъж на своята възраст, който се влюбва в жена с близо 30 години по-млада от него. Сюжет, който много напомня филма, който през 1985 му донесе "Сезар" - "Нашата история" на Бертран Блие. 
 
Този път в романтичната лента с нотки на трилър, режисирана от Patrice Leconte, филмова партньорка на Delon ще бъде прекрасната Juliette Binoche. Иконата на седмото изкуство добави, че първоначално възлюбена във филма е трябвало да бъде Sophie Marceau, но тя вече е била ангажирана. Въпреки това обаче той не скри афинитета си към Binoche като актриса и дори сподели, че "наистина много я харесва". 
 
Очаква се премиерата на последния филм на Delon да бъде тази есен. За него това е първа кино изява от 2008 насам, когато взе участие в приключенската комедия "Астерикс на Олимпийските игри". 

Свързани новини

Сериал от вселената на "Лоши момчета"

22.01.2018

Jamie Dornan пропя

09.01.2018

"Споон" се завръща на екран

09.01.2018

Коя песен ще спечели "Оскар"?

09.01.2018

Раздадоха "Златен глобус" 2018

08.01.2018

Коментари