Alain Delon преустановява окончателно филмовата си кариера

81-годишната легендарна филмова звезда Alain Delon обяви, че е приел да изиграе последната си филмова роля, след която възнамерява да се оттегли окончателно от снимачната площадка, съобщи bgnes.com. 
 
На филмовия фестивал в Лиеж секс символът на френското кино повдигна завесата около финалния проект, като издаде, че ролята е била написана специално за него. Той ще изиграе мъж на своята възраст, който се влюбва в жена с близо 30 години по-млада от него. Сюжет, който много напомня филма, който през 1985 му донесе "Сезар" - "Нашата история" на Бертран Блие. 
 
Този път в романтичната лента с нотки на трилър, режисирана от Patrice Leconte, филмова партньорка на Delon ще бъде прекрасната Juliette Binoche. Иконата на седмото изкуство добави, че първоначално възлюбена във филма е трябвало да бъде Sophie Marceau, но тя вече е била ангажирана. Въпреки това обаче той не скри афинитета си към Binoche като актриса и дори сподели, че "наистина много я харесва". 
 
Очаква се премиерата на последния филм на Delon да бъде тази есен. За него това е първа кино изява от 2008 насам, когато взе участие в приключенската комедия "Астерикс на Олимпийските игри". 

Свързани новини

Jared Leto със свой филм за Жокера

14.06.2018

Eddie Murphy се завръща

11.06.2018

"Роди се звезда": първи трейлър

08.06.2018

Горан Брегович води най-добрите у нас

08.06.2018

Reese се завръща в Професия блондинка 3

05.06.2018

Коментари