Филмите с истински секс сцени (видео)

Факт е, че хората правят секс. Именно защото сексът е естествен човешки опит, някои кинорежисьори без каквито и да е свенливости, колебания и форма на цензура го включват във филмите си, пише cinefish.bg. Според тях, реализмът е творчески инструмент, затова се сдобиват с актьори, които са готови на живо, пред камера, без притеснения да осъществят полов акт. Ето някои такива филми, които са използвали тази "техника" за въздействие пред публика…
 
Калигула
 
 
Филмът е от 1979 и много изследователи все още се чудят дали да го квалифицират като игрален или като порно филм. В него има доста известни актьори, дори легендарни, като Питър О‘Тул и Хелън Мирън. Факт е, че бруталните содомистични сцени са добавени в постпродукцията от продуцентите, за да направят филмът скандален.
 
Shortbus
 
 
Този филм е нещо като комедия от 2006 и освен с експресивните си секс сцени, е известен с това, че хич не е лош. Това е едно странно екзистенциално пътуване на жена от Бруклин в търсене на дълго жадуван оргазъм. Изпълнителката в главната роля не е професионалистка и заради филма почти е уволнена от работата си като радио водещ.
 
9 Songs
 
 
В този филм има много несимулирани секс сцени, както и доста хипстърски послания, преди още това течение да се превърна в мода. Историята е доста "сложна" и е следната. Млада влюбена двойка посещава различни концерти на хипстърски банди. Те правят много, ама много секс, който си е съвсем реално показан на екрана.
 
The Brown Bunny
 
 
Спомняте ли си, когато "The Brown Bunny" излезе по екраните през 2003 и всички започнаха да говорят за онази прословута сцената на орален секс между Винсънт Гало и Клои Севини? Тя разби всички съществуващи дотогава стереотипи за това до колко далеч може да стигнат секс сцените в игралните филми.
 
Идиотите
 
 
Нормално е доста от филмите на провокативния датски режисьор да попаднат в този импровизиран списък. Този филм от 1998 е, така да се каже, драмедия. Лентата разказва за група приятели, които изразяват себе си, освобождавайки нагона си. Повечето от секс сцените са симулирани, но една от тях е с реален секс, изпълнен от актьори от порно индустрията. 
 
Cruising
 
 
Това е трилър от 1980 на Уилям Фридкин, с Ал Пачино в главната роля. Той е ченге, което работи  под прикритие, опитвайки се да открие сериен убиец на гей мъже. В първоначалната версия на филма има много реалистични гей секс сцени, които впоследствие са цензурирани, заради твърде натуралистичното им естество.   
 
Интимност
 
 
Това е британски филм от 2001 за мъж, който се влюбва в жена, с която имат само сексуална връзка. Но по-късно разбира, че тя е омъжена и няма намерение да напуска мъжа си. Сексът между двамата е абсолютно истински, което се случва рядко за широко разпространяван филм, който печели Златна мечка за най-добър филм в Берлин. 
 
Lie with Me
 
 
Това пък е малък и независим филм от 2005 за любовната афера между мъж и жена, в който се изявяват не толкова неизвестни актьори – Ерик Белфор (познат от "Два метра под земята" и "24") и Лорън Лий Смит (добила популярност с участието си в "От местопрестъплението"). В лентата има много реален секс между актьорите, но нито публиката, нито критиката го харесват.
 
Антихрист 
 
 
Отново Ларс фон Триер. Актьорите са Уилям Дефо и Шарлот Гейнсбург. Сведенията сочат, че в многото секс сцени са използвани дубльори, но в никакъв случай показаният на екрана секс не е симулиран. А като цяло тези сцени на места са просто негледаеми. 
 
Don't Look Now
 
 
Страхотен филм подарък от далечната 1973, в който можете да видите съвсем натурална и интензивна секс сцена между легендите Джули Кристи и Доналд Съдърланд. Сексът е скандален в "почти" несимулирана сцена, в която мъжът задоволява жената орално. Никой всъщност не знае доколко този момент на експлицитност във филма е реален или не. Така или иначе, филмът ни убеждава, че интимността е истинска и ни въздейства с реализма си.

Свързани новини

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024

Комедията ''Голо оръжие'' се завръща

07.03.2024