Снимките на "Батгърл" ще започнат през 2018

Joss Whedon ще започне работа по "Батгърл" през следващата година, съобщи bgnes.com. 53-годишният режисьор ще се занимава с филма на DC Extended Universe (DCEU), който се фокусира върху женския супергерой, а за главната роля вече се спрягат имена като тези на Betty Kane и Barbara Gordon. 
 
Говорейки пред IGN.com за бъдещето на "Батман" и "Батгърл", Geoff Johns от DCEU сподели за разширяването на "бат-вселената" и обеща това да стане по много вълнуващ начин. Той призна, че е "обсебен" от проекта и не може да отклони вниманието си от това как интензивният живот на супергероя в комикса да бъде максимално пренесен на екрана. Johns каза, че все още не се е спрял върху конкретна актриса, която да развие образа. По неговите думи, главната роля няма да бъде дадена на "голямо име", тъй като иска публиката да се съсредоточи върху образа, а не върху популярността на актрисата. 
 
Под псевдонима Батгърл се появиха няколко героини в комиксите на DC. В някои версии те повтаряха историята на Батман, в други Батгърл бе партньорка на супергероя. Всъщност героинята се появи във филма "Батман и Робин" от 1997 с участието на George Clooney, Arnold Schwarzenegger и Uma Thurman. Тогава в Батгърл се бе превъплътила актрисата Alicia Silverstone. 

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024