FOX насрочи премиерна дата за "Необикновените"

"Необикновените", новият семеен приключенски сериал на 20th Century Fox Television  в сътрудничество с Marvel Television, ще се излъчи премиерно в България на 12 октомври 2017, пише cinefish.bg. 
 
"Необикновените" разказва емоционалната история на двойка от предградията, чийто обикновен живот е разтърсен от внезапното разкритие, че децата им притежават мутантски сили. Принудено да бяга от враждебно настроеното правителство, семейството търси помощ от мутантска организация в сянка и трябва да се бори, за да оцелее.
 
Действието на сериала се развива във вселената на "X-Men". Поредицата е със звездното участие на Стивън Мойер ("Изстрели", "Истинска кръв"), Ейми Акър ("Под наблюдение"), Натали Елин Линд ("Готъм") и Пърси Хайнс Уайт ("Нощ в музея 3") в ролите на семейство Стракър. В сериала участват още Шон Тийл ("Reign") в ролята на Еклипс/ Маркос Диаз; Джейми Чънг ("Готъм") в ролята на Блинк/ Кларис Фъргюсън; Ема Дюмонт ("Водолей") в ролята на Поларис/ Лорна Дейн; Блеър Редфорд ("Просветление") в ролята на Буревестник/ Джон Праудстар и Коби Бел ("Извън играта") в ролята на Джейс Търнър.
 
Пилотният епизод на сериала е написан от Мат Никс  ("Извън играта") и режисиран от Брайън Сингър (поредицата "X-Men"). "Необикновените" е с изпълнителни продуценти Никс Сингър, Лорън Шулър Донър и Саймън Кинбърг ("X-Men: Апокалипсис", "X-Men: Дни на отминалото бъдеще") и Джеф Лоб и Джим Чори от Marvel. 

Свързани новини

''Хари Потър'' сериал през 2026г.

27.02.2024

Хитов сериал със Селена Гомес се завръща

26.01.2024

Кой грабна призовете на MTV EMAs?

07.11.2023

Сбогом, Чандлър Бинг

30.10.2023

Отменят наградите на MTV

23.10.2023