Трейлър на "Х-мен: Новите мутанти" с Maisie Williams (видео)

Излезе трейлър на филма "Х-мен: Новите мутанти" (X-Men: The New Mutants), пише cinefish.bg. В лентата участват Anya Taylor-Joy, Хенри Зага, Maisie Williams, Charlie Heaton и др. 
 
 
Сюжетът разказва за петима мутанти – тийнейджъри, чиито сили са хванати в капан от секретно подразделение. Там героите са принудени да се сблъскат със собствените си разрушителни способности, насила противопоставени и с минали грехове. Предстои им да спасят не света или Вселената, а просто самите себе си. 
 
Отрядът на "Новите мутанти" се състои от следните персонажи: Magik, магьосница с руски произход, която е способна да се телепортира (Anya Taylor-Joy), Wolfsbane, чиято дарба ѝ помага да се превръща във върколак, когато си пожелае (Maisie Williams), Оръдието, който може да се изстреля, Sunspot – чийто възможности му позволяват да манипулира слънчевата енергия (Henry Zaga), Mirage – индианка, трансформираща се в страховете и мислите на другите хора (Blu Hunt). Alice Braga е Cecilia Reyes – ментор на групата. 
 
Режисьор на лентата е Josh Boone, а сценарият е дело на Scott Neustadter, Michael H. Weber и самият Boone. Премиерната дата е насрочена за 13 април 2018.

Свързани новини

Сериал от вселената на "Лоши момчета"

22.01.2018

Jamie Dornan пропя

09.01.2018

"Споон" се завръща на екран

09.01.2018

Коя песен ще спечели "Оскар"?

09.01.2018

Раздадоха "Златен глобус" 2018

08.01.2018

Коментари