Трейлър на "Х-мен: Новите мутанти" с Maisie Williams (видео)

Излезе трейлър на филма "Х-мен: Новите мутанти" (X-Men: The New Mutants), пише cinefish.bg. В лентата участват Anya Taylor-Joy, Хенри Зага, Maisie Williams, Charlie Heaton и др. 
 
 
Сюжетът разказва за петима мутанти – тийнейджъри, чиито сили са хванати в капан от секретно подразделение. Там героите са принудени да се сблъскат със собствените си разрушителни способности, насила противопоставени и с минали грехове. Предстои им да спасят не света или Вселената, а просто самите себе си. 
 
Отрядът на "Новите мутанти" се състои от следните персонажи: Magik, магьосница с руски произход, която е способна да се телепортира (Anya Taylor-Joy), Wolfsbane, чиято дарба ѝ помага да се превръща във върколак, когато си пожелае (Maisie Williams), Оръдието, който може да се изстреля, Sunspot – чийто възможности му позволяват да манипулира слънчевата енергия (Henry Zaga), Mirage – индианка, трансформираща се в страховете и мислите на другите хора (Blu Hunt). Alice Braga е Cecilia Reyes – ментор на групата. 
 
Режисьор на лентата е Josh Boone, а сценарият е дело на Scott Neustadter, Michael H. Weber и самият Boone. Премиерната дата е насрочена за 13 април 2018.

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024