Margot Robbie в първи тийзър-трейлър на "Аз, Тоня" (видео)

Излезе първи тийзър-трейлър на биографичния филм "Аз, Тоня" (I, Tonya), с Margot Robbie в ролята на американската фигуристка Tonya Harding, пише cinefish.bg. Кариерата на спортната звезда приключва с позорна забрана да излиза на леда до живот, когато бившият ѝ съпруг решава да устрои нападение срещу опонентката на Tonya. 
 
 
Въпреки успешната кариера на фигуристката (20-годишната Tonya става първата жена, изпълняваща троен аксел в кратката програма, два тройни аксела в едно съревнование и каскади с тройни аксели), тя се прославя едва след огромния скандал с нападението над колежката ѝ Nancy Kerrigan през 1994. 
 
Бившият мъж на Harding, Jeff Gillooly, заедно с телохранителя Shawn Eckhardt наемат Shane Stant, за да счупи крака на Kerrigan, така че тя да не може да участва на зимните Олимпийски игри в Лилехамер. Режисьор на лентата е Craig Gillespie, сценарият е дело на Steven Rogers. В актьорския състав влизат още Catherine Dyer, Julianne Nicholson, Bojana Novakovic, Allison Janney, Sebastian Stan и др. 
 
Световната премиера на биографичната драма се очаква на 8 декември.

Свързани новини

Сериал от вселената на "Лоши момчета"

22.01.2018

Jamie Dornan пропя

09.01.2018

"Споон" се завръща на екран

09.01.2018

Коя песен ще спечели "Оскар"?

09.01.2018

Раздадоха "Златен глобус" 2018

08.01.2018

Коментари