Margot Robbie в първи тийзър-трейлър на "Аз, Тоня" (видео)

Излезе първи тийзър-трейлър на биографичния филм "Аз, Тоня" (I, Tonya), с Margot Robbie в ролята на американската фигуристка Tonya Harding, пише cinefish.bg. Кариерата на спортната звезда приключва с позорна забрана да излиза на леда до живот, когато бившият ѝ съпруг решава да устрои нападение срещу опонентката на Tonya. 
 
 
Въпреки успешната кариера на фигуристката (20-годишната Tonya става първата жена, изпълняваща троен аксел в кратката програма, два тройни аксела в едно съревнование и каскади с тройни аксели), тя се прославя едва след огромния скандал с нападението над колежката ѝ Nancy Kerrigan през 1994. 
 
Бившият мъж на Harding, Jeff Gillooly, заедно с телохранителя Shawn Eckhardt наемат Shane Stant, за да счупи крака на Kerrigan, така че тя да не може да участва на зимните Олимпийски игри в Лилехамер. Режисьор на лентата е Craig Gillespie, сценарият е дело на Steven Rogers. В актьорския състав влизат още Catherine Dyer, Julianne Nicholson, Bojana Novakovic, Allison Janney, Sebastian Stan и др. 
 
Световната премиера на биографичната драма се очаква на 8 декември.

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024