Renee Zellweger е Judy Garland в нов биографичен филм

Renee Zellweger ще влезе в образа на легендарната актриса Judy Garland в нов биографичен филм, който разказва за последните дни от живота й, съобщава bgnes.com. Лентата ще се нарича "Judy" и ще бъде под ръководството на режисьора Rupert Goold. 
 
Сценарият е дело на Tom Edge, който работи и по популярния телевизионен сериал "Короната" за живота на младата кралица Елизабет Втора, а продуцент ще бъде носителят на BAFTA David Livingstone. Действието във филма ще се развива през 1968 – 30 г. след като Garland изиграва своята емблематична роля във "Магьосникът от Оз". По това време тя пристига в Лондон за участия в клуб "Talk of the Town". Подготвяйки се за своите концерти, на нея й се налага да се бори с множество предизвикателства, впускайки се във връзка с Mickey Dean – нейният бъдещ пети съпруг. 
 
Garland е една от най-популярните актриси и певици на 40-те, участвайки в редица мюзикъли като "Meet Me In St Louis" и "A Star Is Born". Въпреки това, през целия си живот тя се бори с редица здравословни проблеми и съмненията на критици, според които тя не е достатъчно привлекателна, за да получава главни роли. Garland умира на 47 години във Великобритания, вследствие на злоупотреба с приспивателни.

Свързани новини

След 20 години "Титаник" пак на екран

16.11.2017

Идва ред да узнаем "Какво искат мъжете"

16.11.2017

"Гарванът" възкръсва с Jason Momoa

14.11.2017

Ултиматум за Жената чудо 2 от Gal Gadot

13.11.2017

Matt LeBlanc се боядисвал в "Приятели"

09.11.2017

Коментари