Renee Zellweger е Judy Garland в нов биографичен филм

Renee Zellweger ще влезе в образа на легендарната актриса Judy Garland в нов биографичен филм, който разказва за последните дни от живота й, съобщава bgnes.com. Лентата ще се нарича "Judy" и ще бъде под ръководството на режисьора Rupert Goold. 
 
Сценарият е дело на Tom Edge, който работи и по популярния телевизионен сериал "Короната" за живота на младата кралица Елизабет Втора, а продуцент ще бъде носителят на BAFTA David Livingstone. Действието във филма ще се развива през 1968 – 30 г. след като Garland изиграва своята емблематична роля във "Магьосникът от Оз". По това време тя пристига в Лондон за участия в клуб "Talk of the Town". Подготвяйки се за своите концерти, на нея й се налага да се бори с множество предизвикателства, впускайки се във връзка с Mickey Dean – нейният бъдещ пети съпруг. 
 
Garland е една от най-популярните актриси и певици на 40-те, участвайки в редица мюзикъли като "Meet Me In St Louis" и "A Star Is Born". Въпреки това, през целия си живот тя се бори с редица здравословни проблеми и съмненията на критици, според които тя не е достатъчно привлекателна, за да получава главни роли. Garland умира на 47 години във Великобритания, вследствие на злоупотреба с приспивателни.

Свързани новини

Сериал от вселената на "Лоши момчета"

22.01.2018

Jamie Dornan пропя

09.01.2018

"Споон" се завръща на екран

09.01.2018

Коя песен ще спечели "Оскар"?

09.01.2018

Раздадоха "Златен глобус" 2018

08.01.2018

Коментари