Jennifer Lopez се завръща в "Уил и Грейс"

Jennifer Lopez явно е голяма почитателка на сериала "Уил и Грейс", съощава cinefish.bg. Тя отново ще участва в него, при това в двойна роля. Lopez ще играе себе си, както и героинята си – детектив Harlee Santos от сериала "Shades of Blue".
 
Популярната певица и актриса вече участва в два епизода от шестия сезон на сериала. В тях тя отново играеше себе си и изпълни свои песни на сватбата на Karen (Megan Mullally). Според сценария Lopez е израснала в Бронкс заедно с шаферката на Karen, Rosario (Shelley Morrison) и това обяснява звездното й присъствие.
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 
През тази година култовият сериал "Уил и Грейс" отпразнува своя 20-годишен юбилей. Популярността му не намалява и той бе номиниран преди месец за две награди "Златен глобус", включително за най-добър мюзикъл или комедия. Jennifer Lopez пък явно затвърждава своето партньорство с NBC, който излъчват този сериал, както и полицейската драма "Shades of Blue". За същия канал тя ще участва и в постановка на мюзикъла "Bye Bye Birdie" по-късно тази година. 

Свързани новини

''Хари Потър'' сериал през 2026г.

27.02.2024

Хитов сериал със Селена Гомес се завръща

26.01.2024

Кой грабна призовете на MTV EMAs?

07.11.2023

Сбогом, Чандлър Бинг

30.10.2023

Отменят наградите на MTV

23.10.2023