И Brad Pitt до DiCaprio в новия филм на Tarantino

Quentin Tarantino реши Brad Pitt да играе заедно с Leonardo DiCaprio в дългоочаквания му филм, пише cinefish.bg. Освен това обяви официално и заглавието му. Деветият филм на култовия режисьор ще се казва "Имало едно време в Холивуд". Световната му премиера е предвидена за 9 август 2019. 
 
Tarantino описва филма като "история, развиваща се в Лос Анджелис през 1969, в разцвета на хипи Холивуд. Двамата главни герои са Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), бивша звезда на уестърн сериали, както и дългогодишният му дубльор Cliff Booth (Brad Pitt). И двамата се борят да направят своя голям пробив в Холивуд, който вече не разпознават. Но Rick все пак има много известна съседка... Sharon Tate."
 
Все още не е ясно дали чрез заглавието на новия си филм Tarantino ще отдаде почит на Sergio Leone и неговите класики "Имало едно време на запад" и "Имало едно време в Америка". Може би е точно така, пък и неговият близък приятел Robert Rodriguez вече направи "Имало едно време в Мексико".
 
Tarantino оповести, че е предложил ролята на Tate на Margot Robbie. Той преговаряше и с Tom Cruise, но в крайна сметка реши отново да се събере с Pitt, звезда в неговия филм "Гадни копилета". "Работя по този сценарий от пет години. Познавам добре Лос Анджелис от 60-те и нямам търпение да разкажа тази история за Холивуд, който вече не съществува в този вид. И не мога да бъда по-щастлив от събирането на Leo и Brad", допълва режисьорът.

Свързани новини

Renee Zellweger като Judy Garland

20.03.2018

Снимат предисторията на John McClane

14.03.2018

Ето кои са победителите на "Оскар" 2018

06.03.2018

Нов сериал по Stephen King

01.03.2018

Изложба на Мери Елън Марк у нас

27.02.2018

Коментари