И Brad Pitt до DiCaprio в новия филм на Tarantino

Quentin Tarantino реши Brad Pitt да играе заедно с Leonardo DiCaprio в дългоочаквания му филм, пише cinefish.bg. Освен това обяви официално и заглавието му. Деветият филм на култовия режисьор ще се казва "Имало едно време в Холивуд". Световната му премиера е предвидена за 9 август 2019. 
 
Tarantino описва филма като "история, развиваща се в Лос Анджелис през 1969, в разцвета на хипи Холивуд. Двамата главни герои са Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), бивша звезда на уестърн сериали, както и дългогодишният му дубльор Cliff Booth (Brad Pitt). И двамата се борят да направят своя голям пробив в Холивуд, който вече не разпознават. Но Rick все пак има много известна съседка... Sharon Tate."
 
Все още не е ясно дали чрез заглавието на новия си филм Tarantino ще отдаде почит на Sergio Leone и неговите класики "Имало едно време на запад" и "Имало едно време в Америка". Може би е точно така, пък и неговият близък приятел Robert Rodriguez вече направи "Имало едно време в Мексико".
 
Tarantino оповести, че е предложил ролята на Tate на Margot Robbie. Той преговаряше и с Tom Cruise, но в крайна сметка реши отново да се събере с Pitt, звезда в неговия филм "Гадни копилета". "Работя по този сценарий от пет години. Познавам добре Лос Анджелис от 60-те и нямам търпение да разкажа тази история за Холивуд, който вече не съществува в този вид. И не мога да бъда по-щастлив от събирането на Leo и Brad", допълва режисьорът.

Свързани новини

Downey Jr. приключва с Отмъстителите?

08.01.2019

"Златен глобус" 2019 - победителите

07.01.2019

Виж 15-те претенденти за музикален Оскар

04.01.2019

Johnny Depp се сбогува с Jack Sparrow

03.01.2019

Афера на Kate Winslet и Saorise Ronan

19.12.2018

Коментари